Деси Цонева се преобрази до неузнаваемост (ФОТО)

0
260

Тв водещата събра очите на всички в точка

Деси Цонева
Тв водещата събра очите на всички в точка

Деси Цонева не спира да изненадва. Тези дни тя се преобрази до неузнаваемост.

Повече от сигурно е, че ако я видите в този вид на улицата, няма да я познаете. Дори и някой да ви каже, че е тя, няма да му повярвате.

Факт е, че с новата трансформация, Деси Цонева е направо неузнаваема.
Тя се е преобразила до такава степен, че не прилича на себе си, отбелязва „HotArena“.

Деси Цонева направо изглежда като друг човек. Това се е получило благодарение на лещите, които е сложила и новата й руса перука, отбелязва пък “България днес“.



„Каква трансформация само с лещи и перука“, диви се сама на себе си щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев. Макар и напълно различна, тя си спечели адмирациите на феновете.

Приятелката й Алекс Богданска пък направо се влюби в русата й перука и бледите лещи, пише zajenata.bg.

Това далеч не е първата трансформация на Деси и едва ли ще е последната. В началото на месеца тя отново успя да събере очите на всички в точка с промяната във визията й. Тв водещата не само успя да свали ударно килограмите, които натрупа по време на втората й бременност, а и изглежда направо зашеметяващо.

Деси не само върна формата си, а и смени цвета на косата си. В началото на месеца, тя пожела от фризьора си и буйни букли.
За капак на всичко това, Деси изпъкна и с устни, сякаш, за да се приближи още повече до имиджа на сексбомба, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.