Проф. Стивън Хокинг потвърди: Бог съществува

3
479

Ескслузивно интервю с проф. Стивън Хокинг взриви чуждата преса. Изтъкнатият учен потвърди, че Бог съществува, а от устата на един професор това звучи интересно

Докато произнасяше реч пред научната общност в Кеймбрижд, проф. Стивън Хокинг за първи път каза нещо, с което изуми своите колеги.

Според неговите дългогодишни научни изследвания и търсения, проф. Стивън Хокинг достигнал до извода, че Вселената е създадена от интелигентен разум, който хората от край време наричат Господ.

Проф. Стивън Хокинг открил влиянието на фактор, който той нарекъл „Божествения фактор“, писаха в worldnewsdailyreport.com и в БЛИЦ.

Именно този Божествен фактор е причина Вселената да се появи, а заедно с нея и животът на Земята, такъв какъвто го познаваме.



gospod
Проф. Стивън Хокинг потвърди, че Бог съществува

Причината за научните изследвания на проф. Стивън Хокинг в търсене на Божествеността съвсем не са случайни.

През изминалия октомври   братът на проф. Стивън Хокинг  Едуард изпада за известно време в клинична смърт, след като станал жертва на пътен инцидент.

След като излязъл от клиничната смърт,  Едуард бил коренно различен, защото бил изключителен скептик, а след инцидента вече бил убеден.

Онова, което видял в Отвъдното го накарало безрезервно да повярва в съществуването на Господ – най-висшия разум в цялата Вселена.

След инцидента с неговия брат, проф. Стивън Хокинг осъзнал, че светът се движи от Божествения фактор, а именно този фактор бил липсващото звено, за да обясни много от проявленията както в реалния   живот, така и в науката.

След приключване на речта на проф. Стивън Хокунг, неговите колеги, все изтъкнати светила на науката споделили пред медиите, че са получили сериозна тема за размисъл.

 

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Казаното от професор Хоукинг, доказва, че един Нобелов лауреат от миналия век, може да си смени мнението даже и след 40 години и то е меродавното.
    Какво да кажат тези учени , които са го доказали още 1991г. със съответни доста различни концепции на Аайнщайн , на Хоукинг и други учени, и то практическа теория и с практически решения за цялото човечество .

    Това поредно доказва че цялата цивилизация и научна общност трябва да чака такива професори като Хоукинг да си сменят мнението, за да е меродавно това.
    Вместо да се разгледат трудовете написали това като доказаталество.

    Това е поредното доказателство за мафията в НАУЧНАТА ОБЩНОСТ.
    Още 1991 публикувах практически решения за антигравитация,теория на бога, практически решения за генератори на свободна енерги я в САЩ, Вярно от САЩ ме признаха за един от 500 лидери на науката и даже информираха Българската Академия на Науките. И какво от това.

      • Вие сте явно луда. Това не отговаря на истината. Всички поръчки срещу лорда падат, защото той е безкрупулно честен. Ако разбере коя сте, ще ви заведе най-малкото дело срещу Вас!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.