Шеф Петров за „На кафе“ на Гала: Безсрамници, които за 100 лв. лъжат хората в национален ефир!

0
274

Шеф Петров скочи на предаването „На кафе“. Готвачът отдавна е враждебно настроен към Гала и целия й екип, който също не му оставя длъжен!

Кулинарният специалист и риалити звезда Борис Петров отново удари по „На кафе“. Той обяви предаването за лъжливо, което плагиатства.

шеф Петров
Шеф Петров е бесен и гневен на екипа на Гала

Ето какво написа шеф Петров във Фейсбук, публикуваме го без редакторска намеса!

„Лъжливата телевизия!

Преди година бяхме на гости с жена ми на дипломати от Мексикански произход. Бяхме поканени на обяд . Естествено, бяха ни приготвили една от емблемите на Мексиканската кухня „Енчиладас с Моле“.



Жена ми много и хареса, беше направено с много оригинални продукти, които няма от къде да се купят в България, от чушките които са сушени и изключителни, основа за целия сос, брашното от Маиз за тортили и чак до шоколада… Обясних на жена ми, че е почти невъзможно да се приготвят в България. Бил съм Шеф на Мексикански Ресторант в чужбина и знам какво и говоря..

Преди малко ми носи рецепта от Интернет и ми показва, че един от Готвачите на Гала в бозата „На кафе“ е готвил и я качил в Интернет… Чета и не вярвам на очите си… Царевични тортили от бяло брашно и вода, някякви сосове от чушки, сумати домати и пълни глупости… така се нервирах…

Как е възможно в Националния Ефир да има такива лъжци, такива хора… как е възможно..готови да правят хората на луди за да изкарат 100лв. В оцеляването им в тази фалшива във всичко държава! БЕЗСРАМНИЦИ!“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.