Жени Калканджиева хвърли всички в шаш с вида си (ФОТО)

0
176

През цялото време не свали шапката от главата си

Жени Калканджиева
През цялото време не свали шапката от главата си

Жени Калканджиева хвърли всички в шаш с вида, в който се появи в съда.

Бившата миска се прокрадна като истинска черна нинджа в храма на Темида. Шестата по красота в света спазваше стриктно наложените правила и бе сложила черна маска за многократна употреба.

На главата си пък бе нахлупила рапърска шапка с козирка. По всяка вероятност аксесоарът е бил използван, за да не може да бъде разпозната от раз.

В крайна сметка става ясно, че Жени Калканджиева в никакъв случай не се е спретнала специално за съда.
През цялото време в сградата, тя дори не благоволила да свали шапката, както е общоприето.Припомняме, че Жени Калканджиева отнесе глоба в размер на 300 лева от съда. Дори самата тя определи поведението си като “непристойно”.
„Мис България” 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден тази година. Това се случи, след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее. Тя дори ги замерваше със сурови яйца.

Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.
Калканджиева се извини пред съда в четвъртък за постъпката си.
Тя обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се.

Веднага след скандала миската пожела момчето да отиде с нея в ареста. Това пък на свой ред й доведе нови проблеми до главата, предизвиквайки проверка от Агенция за закрила на детето. Пред магистратите тя каза, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й.

Жени представи и писмо, подписано от повечето й съседи в нейна подкрепа.
Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване.
Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си, пише blitz.bg.

Жени Калканджиева Жени Калканджиева

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.