Тежка секира за Алекс Сърчаджиева

0
257

За момента нищо не е окончателно ясно

 

Алекс Сърчаджиева
За момента нищо не е окончателно ясно

Чаровната актриса и тв водеща Алекс Сърчаджиева понесе поредната тежка секира.

По всичко личи, че през новия сезон, Алекс Сърчаджиева няма да е водеща на риалитито „Игри на волята“.

На нейно място гласят актрисата Яна Маринова, която сме виждали като участник в други тв продукции. Мястото й в „Игри на волята“ обаче не е запазено, както се тръбеше в публичното пространство. Потвърждение за това са и думите на Яна в профила й в социалната мрежа.

„НЕ Е ВЯРНО!!! Скъпи журналисти, моля проверявайте си информацията от минимум два, независещи помежду си източника. Дори сина ми е научен от 5-годишен на този способ за намиране на информация“, написа тя. Както вече е ясно, снимките на формата са в ход. На този етап обаче от продукцията не издават кой ще е лице на шоуто.



Предположенията за момента клонят и към чаровната актриса от „Откраднат живот“ Ралица Паскалева. Припомняме, че тя изненадващо приключи участието си в хитовия сериал, обяснявайки, че има желание да замине при мъжа си Теодор Салпаров, който играеше в Русия, но пандемията отложи плановете им.

Колкото до Алекс Сърчаджиева, която води първия сезон на играта за издръжливост, все още няма потвърждение, че няма да я видим и във втори сезон.
Прави впечатление, че напоследък тя залива социалните мрежи с морски фотоси от местата, където се снима предаването. Тя е в компанията на дъщеричката си София, която миналата година изкара целия снимачен период заедно с нея. В този ред на мисли, нищо чудно и този път двете да съчетаят работата и удоволствието, пише show.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.