Кой обича Луди млади? Потопете се в най-българската атмосфера (ВИДЕО)

0
429

Най-българската атмосфера е тази, която ни връща в миналото и ни кара да се радваме с интересните и забавни персонажи от миналото. Луди млади…

Това е една уникална постановка по пиесата „Луди млади“  на големия български писател Цанко Церковски.

Направени са десетки постановки, но тази, наречена „Халосник“  е уникална, защото е заснета сред естествения декор на уникалния Етнографски комплекс „Етър“, който се намира близо до Габрово.

Много българи са ходили на това толкова българско място, за да видят нагледно как се правят български занаяти и в какви домове са живели нашите деди.

Много българи са посетили АЕК „Етър“ в началото на септември, когато от много години там се провежда международен панаир на занаятите.



halosnic
Най-българската история сред най-естествения декор

Но малко хора знаят, че АЕК „Етър“ служи като естествен декор за много постановки.

Докато гледате постановката, вие ще  преживеете всички забавни случки на героите на Цанко Церковски, представени от актьорите от Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово, а  калдаръма и къщите от АЕК „Етър“ ще ви потапят по  един максимално неподправен и автентичен начин в най-българската атмосфера  и неусетно ще ви върнат назад във времето.

Насладете се на българското театрално изкуство, забавлявайте се с героите, а през лятото не пропускайте да се разходите до АЕК „Етър“ и до Соколския манастир, който е разположен  близо до комплекса.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.