Гал Сасон е у нас, за да ни преподава Вселенската мъдрост

0
365

Гал Сасон  е известен гуру, астролог, човек, който изучи Вселенските повели и ги преподава на хората, за да можем всички ние да живеем във вселенска хармония

За онези читатели, които все още не познават Гал Сасон и мъдростта, която е усвоил, ще кажем, че по бащина линия той е български евреин. Неговата баба е живеела във Варна. Тя и още български евреи са спасени от извращенията на Холокоста и до края на своя живот тя с огромен ентусиазъм и признателност разказвала за българския народ и за цар Борис Трети, който ги спасил от гибел.

Гал Сасон
Гал Сасон медитира и се зарежда с енергия от природата

Макар да не знае български език, Гал Сасон (Gahl Sasson) вече много пъти идва в страната на своята баба и изпитва огромна радост при среща с българите.

Той гостува на българските медии и споделя мъдростта, която е научил. В началото на 2014 г. беше при Гала, а днес в bTV при Мариана Векилска. Гал Сасон провежда индивидуални и групови семинари.

Ето някои по-любопитни въпроси, на които Гал Сасон редовно обръща внимание.



Гал Сасон припомня, че с физическата смърт не свършва животът, защото човешката душа е безсмъртна.

Това напомняне е изключително важно, защото ежедневно умират наши близки, познати и приятели, а нашата мъка е безкрайна. Знаейки, че те продължават да съществуват, ние изпитваме едно душевно спокойствие. И най-важното е, че когато ние напуснем своето физическо тяло, ще бъдем заедно с тях.

Гал Сасон разказва, че когато едно бебе се роди, то не може да говори човешкия живот, но поддържа жива връзка с Господ, защото космическият му канал на върха на неговата главичка (фонтанелата) не е затворен.

Гал Сасон
Книгата на Гал Сасон, която взриви целия свят

С напредване на възрастта този космически канал се затваря повече и ние губим връзката с Вселената, но трябва да я търсим с помощта на религия, йога, духовни практики.

Човешкият живот е определен предварително. Преди да се роди на земята един човек, той предварително е определил кога и къде да се появи, какви ще бъдат неговите родители, баби, дядовци, генетика и други подробности, които ще влияят по някакъв начин върху развитието на отделната личност.

Развитието може да бъде облагодетелствано. Например дете се ражда в семейство на музиканти, които му помагат да стане много добър музикант.

Развитието може да бъде свързано със сътресения. Например дете се ражда в семейство на математици или инженери, но самото то не се увлича от математика и желае да се занимава с музика. Тогава родителите може да създават пречки в развитието на своето дете, а то освен, че трябва само да усвоява музиката с помощта на чужди педагози, трябва да отстоява това свое право пред родителите си, които се опитват да го направят математик.

Колкото и да не ни се вярва, но целта на един човешки живот е да бъдe натрупан възможно повече опит. За това ние попадаме в различни трудни, сложни, заплетени житейски ситуации.

Гал Сасон напомня, че има прераждане и че след всеки един живот на Земята, човешката душа става много по-зряла, по-мъдра и по-интелигентна не само по чисто земните въпроси, но и по Вселенските.

По този повод веднага заговаряме за Алена, която даде много интересни съвети за нашия живот до края на 2014 г., които можете да научите ТУК.

Гал Сасон е написал и книгата  „Едно желание може да промени вашия живот”, която се превърна за отрицателно време в световен бестселър.

Не кой да е, а Мадона е написала в социалните мрежи, че горещо препоръчва тази книга, защото в нея има много голяма мъдрост.

Книгата на Гал Сасон се продава в БГ книжарници или можете да я вземете от библиотеката.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.