Калина Паскалева: Зад Румен Радев стоят хора, на които не им пука за вас!

0
552

Калина Паскалева отново се изказа критично срещу президента и защити властта. Журналистката е известна със симпатиите си към ГЕРБ!

„Видях и познати лица на млади и работещи хора на всички протести – от всяка страна на барикадата. В момент на пандемия, от която следва тежка икономическа криза и световна безработица, Радев зове за сваляне на управляващите и създаване на служебно правителство. Един път вече сформира такова и това доведе до прикриване на измамите на днешни обвиняеми олигарси. Не сте чели за това, защото журналистите отдавна не ровят.

Калина Паскалева
Калина Паскалева отново се изказа срещу президента

Очевидно в сметките на тези изключително богати хора, са останали пари за плащане на провокатори, които да опорочат истинските желания на обикновения българин. Има доволни и недоволни от сегашното управление, което сравнено с предишни управления с други партии се справя доста добре в европейския ни път. Бедна държава сме, но ако смятате, че зад президента не стоят големи играчи и той ще се погрижи за вашия просперитет утре, сте в грешка. Тъжно е да гледаш как граждани и провокатори целят полицаите с бутилки и всякакви други предмети. Години наред тези момчета с униформите се опитват да защитават правата ви на улицата. Преди 15 години полицията си играеше с мафията, която финансираше БСП – или партията, която крещи днес “Мафията вън”. И всички журналисти го знаят, но няма да го изрекат публично, защото ги прави съучастници в този цирк.

Всеки човек има право на гражданска позиция. Всеки има право на по-светли дни. И всеки се бори за това по своя начин.

Докато българи се изправят срещу българи и се бият и нападат, обиждат грозно и заклеймяват, някой от някъде гледа шоу програма. Режисирана.



Аз показах част от провокаторите. Дадох и имена. Вие избирате на кого да вярвате.

Само ще ви кажа, че няма медия, която да не е финансирана от влиятелни кръгове и партийни лобита, в това число влизат и олигарсите. Ще ги познаете по отразяването на арести на олигарси, коментари и анализи.

Аз приключих с коментарите на протестите от последните дни. За финал, ще добавя, че сред протестиращите има хора, работещи директно или индиректно за хора, срещу които протестират – може да не знаят откъде им идва заплатата действително, а може и да се правят, че не знаят. Не ме интересува.

Бях обективна, по моя начин, с различна гледна точка. И не съм очаквала това да се хареса от масата.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.