Волен Сидеров: Не гласувахте достатъчно за нас и затова не успяхме да спасим България!

0
191

Волен Сидеров е на мнение, че „Атака“ е щяла да промени държавата към по-добро, ако е била получила цялата власт!

„Каузата За Православна България – Единствено Обединителна и Спасителна

Скъпи братя и сестри, хората трябва да протестират винаги, когато виждат неправда! Но когато искат да свалят едно правителство трябва ясно да се каже какво ще бъде сложено на негово място, за да не водят нещата до хаос!

Волен Сидеров
Волен Сидеров смята, че трябва да има алтернатива след падането на правителството

Някои хора и партии гледат да извлекът дивиденти от тази ситуация и винаги се стремят да яхват спонтанните протести! Честно е от тяхна страна, когато искат да има промени, да съставят публично кабинет, така наречен в сянка, за да може хората ясно да виждат дали промяната ще доведе до нещо добро и предлага ли им се като алтернатива управление от стойностни и достойни хора! Другото води до хаос!

Ние, Атака, сме направили стотици митинги и сме протестирали срещу неправдата, но и сме давали решения в дългосрочен план на всички проблеми и за развитието на България! За съжаление не получихме подкрепа за да съставим самостоятелно правителство и да променим нещата!



Но опитът, който придобихме в тези години ни даде основание категорично да смятаме, че без ясна перспектива и стабилна основа, каквато представлява Православната Вяра и нейната ценностна система, колкото и хора и партии да се сменят – резултата ще е един и същ!

Това, което сега предлагаме За Православна България е около тази кауза да се обединим, които казваме да на истината, на справедливоста и заедно да започнем да изграждаме България във всички сфери – духовност, култура, наука, икономика, право! Ще успеем само при условие, че подадем ръка на всички без изключение, чиято родина е България, които виждат че повече така не може да продължава и са готови да подкрепят каузата!

Досега не можеха да се обединят партиите и хората в България, защото нямаше кауза около която да се обединят! Хората подценяват лъжата във всичките й форми, каквото е лукавството например, но всъшност тя е тази която разделя хората!

Истината дадена ни чрез Иисус Христос е единственото нещо, което ако всички приемат в себе си, искрено се покаят за всички свои грехове ще даде възможност да си повярваме един на друг и тогава с каузата За Православна България ще поставим начало на истинско възстановяване и изграждане на прекрасната ни родина!

Силата на Христовото учение е именно в това на всеки, който е осъзнал грешките си и тръгнал по Спасителния Път да му бъде простено! Бог да ви благослови и дано заедно да постигнем тази свята кауза За Православна България! Амин!“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.