Христо Иванов: Бойко Борисов призна, че Пеевски управлява вместо него! (ВИДЕО)

0
393

Христо Иванов е на мнение, че Делян Пеевски е истинският премиер, а Бойко Борисов е негово подставено лице!

„Разместване столовете на палубата на Титаник. Това е “дълбоката промяна”, сервирана днес.

Единственият политически факт е, че Борисов призна зависимостта на кабинета си от Пеевски, опитвайки да я скрие, и своето положение на заложник на Сарая, който не смее да отиде на избори, преди да е “програмирал” грабежа на европейските фондове от новия бюджет.

Репликата на Борисов как аз съм искал да ставам главен прокурор е поредно доказателство за тоталната му неадекватност. В една нормална демокрация, политици като мен не стават главни прокурори. Дори Борисов знае това. Но глупашката му опорка издава огромния му страх от истински независим главен прокурор, подчинен единствено на закона и демократичната отчетност.

С тази изцепка Борисов отново признава с какво го държат и защо не може да се отлепи от стола. Имаме премиер на трупчета в прокуратурата.
Оставка и избори!“, изригна Христо Иванов във Фейсбук.



Христо Иванов
Христо Иванов пак изригна срещу властта

Малко по-късно той написа също:

„Видяхме триумф на безсилието и на зависимостта, на пълната неадекватност на Бойко Борисов.

Проблемът, който поставят хората, и Борисов се опитва да замаже с тези смешни действия, е проблемът, че българската държава е изпаднала в дълбока зависимост от Делян Пеевски и сараите на Доган. Това е гръбнакът на корупционната необявена коалиция, която управлява страната от десетилетия

На улицата има хора, които са много по-добри и като дипломи, и като адекватност, отколкото който и да е от неговите пластилинени хора. Борисов е изхабен тарикат, който трябва да освободи страната от себе си. Хората трябва да гласуват преди кризата, защото това е най-здравословното нещо, което може да се случи в една страна.

В кабинета остават хора, които са в тежка неадекватност“

Вижте какво каза и във видеото:

Imechapishwa na Hristo Ivanov kwenye Alhamisi, 23 Julai 2020

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.