Пламен Топузов учи как да преодолеете травмите от миналото, за да имате чудесно бъдеще

0
255

Пламен Топузов  е учител по личностно усъвършенстване. Той гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково

Пламен Топузов

С водещата Христина Котларска представят една много важна за всеки човек тема.

Според Пламен Топузов всеки човек притежава свой висш и нисш Аз.

Висшият Аз е свързан с бъдещето. Това е потенциалът на нашата душа.

Нисшият Аз е миналото. Всеки човек трябва да живее в мир с миналото, за да има добро бъдеще.



Егото на един човек се развива на 4 етапа.

До 7 годишна възраст детето копира единствено и само моделите на поведение на своите родители. През този период децата интуитивно разчитат енергийните послания на своите родители.

Вторият етап е от 7 до 14-годишна възраст.

В този период децата вече не следват само примерите  на своите родители. А и тези на чуждите хора. Какво са казали родителите на другите деца. Дори и роднините на детето.

От 14 до 21-годишна възраст младите хора навлизат в третия етап. През този период се формират навиците. Например в САЩ пълнолетие се навършва на 21 години, а не на 18, както е у нас и в Европа. И точно до 21 години в САЩ е забранено тютюнопушенето, както покупката и употребата на алкохол.

Последният етап е от 21 до 28-годишна възраст. Егото вече почти изцяло е затворено. Човекът започва да експериментира с познанията, които е натрупал през изминалите периоди.

След това циклите започват да се повтарят отново.

Това означава, че травми натрупани през изминалите периоди ще се активират отново след време. Това е част и от астрологията. Влияние оказва планетата Сатурн за тези емоции, казва Пламен Топузов, защото се движи в рамките на 28 градуса. След това започва от начало.

Човек трябва да се научи да променя своята гледна точка за някое тежко събитие от миналото. По този начин той променя и своето бъдеще към по-добро.

Не пропускайте видеото долу.

От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Пламен Топузов ще научите изключително важни и полезни неща. Те ще ви помогнат да откриете отговорите на много въпроси за вашия живот.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.