Братовчедката на Маги Халваджиян: Хората не заслужават да живеят в държава, приватизирана от мафията!

0
192

Ахавни Халваджиян, която е братовчедка на известнтие тв продуценти Магърдич и Джуди Халваджиян, разказа трогателна история в мрежата, сякаш за да напомни, че има българи, които не заслужават да живеят в държава като днешната!

„Връщам се от ЕКОНТ, където отидох да пратя колет на непозната жена – баба, която сама гледа внучето си, в малко родопско селце. И е трудно, много трудно. Та, отивам аз с моята торба и малко пари в брой. Обаче съм без лична карта. Жената зад гишето решава да ми даде шанс. Пита за телефон. И име. Казвам й номера и името: Ахавни Халваджиян. Това е странно, отбелязва тя.
Кое е странно?! /благодарение на всички часове йога и медитация съм външно спокойна, имала съм тежко детство с това име/.

Ани Халваджиян
Ани Халваджиян е тотално против ГЕРБ и винаги го е показвала

Тук ми излиза друго – Ани Халваджиян
Аааа, така ли? Все съм аз. Ахавни, Ахвани, Анахви и затова Ани, да не се мъчите 😆

Нещата се развиват добре. Остава да платя. Обаче, аз както винаги точна, си нося точно пари, без да имам идея, че се плаща и комисионна за пращаните пари. В резултат не ми стигат 1.33лв. Краят на рабогния ден е. Жега и мор. Поглеждам с извинение жената зад гишето. А тя казва просто:
Няма проблем! Всичко е наред.

Аз обещавам, че ще се върна и доплатя, но утре.
Тя пак казва: Не се тревожете. /Вижда ме за пръв път в живота си!/



Има още такива хора сред нас. Сред цялото озлобление, цинизъм и алчност, и дребни сметки, и дребни хитринки, които оправдаваме с оцеляването. Тези хора не пишат хейтърски коментари във Фейсбук. Те не са поданици, не са крепостни, не заслужават да живеят в държава, приватизирана от Мафията.

Ще се сещам за тази жена и другите като нея, които всеки ден правят по някое малко добро, тихо, без шум,защото така им идва отвътре.. Всеки път като губя надежда и смисъл, ще се сещам.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.