БГ лекарствена мафия не пуска на пазара БГ лекарство против рак и СПИН

3
643

Преди години българин разработва лекарство, което доказано помага при 4 вида рак и при СПИН. БГ лекарствена мафия не го допуска до родния пазар

Димитър Савов се оплакал пред родните медии, че години наред не може да внедри на българския пазар своето лекарство против 4 вида рак – на дебелото черво, на панкреаса, на простата и на матката, писаха в Дарик.

Лекарството е дало отлични резултати, докато било тествано на ХИВ-позитивни.

Бюрокрацията и различни задкулисни интереси намират глупави поводи и доводи да държат това полезно лекарство против рак и СПИН далеч от  пациентите.

Въпросното лекарство не прилича на ваксина, която създава антитела, а убива заразените клетки като оставя здравите незасегнати.



lekarstvo-rak
Защо не пускат това лекарство против  рак на БГ пазар?

Димитър Савов е възмутен от начина, по който държавата в лицето на различни бюрократични структури отказва да се грижи за здравето на болните българи.

Той обяснява, че дори и само 4 вида рак да лекува неговият медикамент и да спаси 3000 човешки живота, това не е малко постижение.

Но Димитър Савов не е единственият, който е потърпевш от БГ лекарствена мафия.

Наскоро в ТВ медии беше излъчен репортаж за д-р Наташа Вълкова, която в Радомир има малък цех за производство на лекарство против рак, приготвено от извлек от чесън и други билки като жиловлек, мащерка и други.

Недоволни от  големия интерес, бюрократите скочиха срещу д-р Вълкова като я обвиниха, че продава лекарство, което не лекува.

Но за разлика от „компетентното“ мнение на специалистите, във форумите има много положителни коментари, че въпросното лекарство NATANAL помага.

По специална технология в препарата NATANAL (НАТАНАЛ ®) се добавят прецизно  дозирани  следните билки – Mentha Piperita (джоджен),   Thimus sp. div (мащерка), Ocimum Basilicum (босилек),  Satureja Montana (чубрица), Melissa Officinalis (маточина),  Plantago Major (широколистен живовляк).

Това лекарство засилва противовъзпалителното, имуностимулиращото,  антивирусното,  антилъчевото,   антибактериалното, антикарценогенното, болкоуспокоителното и нервоуспокоителното  действие на богатия  билков извлек.

Тел. 02 8595 020.

Най-интересният коментар за препарата NATANAL гласи:

„За справка,  съседка моя на 42 години с разсейки навсякъде,  преди седмица започна да пие това лекарство, не можеше да става от леглото …  сега ходи до банята и терасата сама. Питам я:  кажи как си ?

Отговора е: Сутрин усещам че мога да стана, че ми идва сила,  но много ми се повръща …  но вече не ми се вие свят.“  Тя е отписана от Химио и лъче,  защото левкоцитите й са под критичния минимум …   сега яде и има подобрение.  Това какво е според Вас? (А най-важното,  жената не знае какво й се дава,  това е последна надежда на майка й,  която й дава от това лекарство).

Аз не мисля че е ПЛАЦЕБО… има нещо,  но какво тепърва ще разберем.“

 

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Искам да ви уведомя, че Хари Жабилов-син системно пуска невярна информация в сайта на фирмата си и на борсите в САЩ, че ваксината му е одобрена в България и Европейски съюз.
    http://www.immunotechlab.com/
    Immunotech Laboratories, Inc. announced today that the Phase I and Phase II field trials in Bulgaria of the Company’s HIV/AIDS and Hepatitis C virus treatment (“ITV-1 Treatment”) have been successfully completed. The clinical test are being conducted through Immunotech Laboratories, BG (“IMMB-BG”) a 49% owned subsidiary of Immunotech Laboratories. Since 2013, IMMB-BG hired and funded the Clinical Research Organization (“CRO”) to conduct all preclinical and monitoring Phase III clinical studies. The product for the Bulgarian study was produced under GMP conditions by a U.S. Contract Manufacturing Facility.

    http://www.prnewswire.com/news-releases/immunotech-laboratories-inc-announces-clinical-trials-updates-for-companys-aids-hiv-ipf-medicines-192080241.html

    Също така представителят му за България – Димитър Савов, продава по интернет тази ваксина, която никога и никъде не е пробвана.
    И последно. Миналата година Комисията за ценни книжа и борси блокира дейността на фирмата, тъй като е поддала невярна информация, че въпросната ваксина лекува и ебола.

    http://www.sec.gov/News/PressRelease/Detail/PressRelease/1370543503612#.VO4Eo4v9nIU

    Мисля, че е редно да се спре това безобразие!

    • Аман от некомпетентни хора ! Г-н Здравко Попов, ако си направите труда да проверите фаза 1 и фаза 2 са преминали успешно (върху животни) за България и Европейски съюз, а предстои фаза 3 върху хора. Никой не е казвал, че е одобрено лекарството, а само фаза 1 и фаза 2. Ако не можете да четете на английски език не предлагайте информация, която не разбирате.

    • O…! Извинете г-н Здравко Попов, на сайта на Дарик радио видях, че сте г-жа Иванова. Да нямате раздвоение на личността. За съжаление това лекарство не лекува душевни заболявания и затова пишете такива коментари.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.