Мистерията е разгадана: Край на заговора срещу българите! (ВИДЕО)

28
2569

Заговор срещу българите – открай време има хора, на които не им е угодно да признаят величието на България от миналото до днес. Край на този заговор!

По повод на тази цензура, налагана в миналото от различни хора, в предаването „Въпрос на гледна точка“ гостува писателят и изследовател Христо Маджаров.

В две поредни предавания Христо Маджаров разкрива неподозирани тайни, за някои от които ние никога не сме чували.

Христо Маджаров не е обикновен човек. Когато бил на 3 годинки той се научил да чете книги.

Неговите родители го завели на психиатър, който поръчал всички книги да бъдат махнати от дома им.



zagovor
За заговора срещу  българите говори писателят Христо Маджаров
zagovor
Книга, написана от съпругата на Христо Маджаров Галя

За да може да чете книги малкият Христо молел неговите приятелчета да му носят нелегално книги.

Част от живота си прекарал в чужбина, защото осъзнал, че тук в миналото имало ужасна цензура, която не допускала истината за нашата история да излезе наяве.

Една от причините е, че не може България да бъде по-голяма и по-древна от по-големия брат  СССР.

СССР осъжда поведението и амбициите на Людмила Живкова да извади древната българска история.

zagovor
Втора книга, написана от Галя Маджарова

Когато са направени честванията „1300 години България“, от Москва у нас не идват гости, каза писателят Христо Маджаров, защото българите не могат да бъдат по-велики.

zagovor
Край на заговора срещу българите!

Писателят Христо Маджаров разказа удивителни факти за Кубрат, за Киевска Русия, за Волжка България и други.

Китайската стена била издигната, за да пази страната от българите.

Японският император признава, че българите поставят началото на японската култура.

Дори Будапеща е основана от българите.

Изгледайте и двете части от разговора с писателя Христо Маджаров, за да научите кои истини за българите са укривани дълги години.

сподели бутон

loading...

28 КОМЕНТАРИ

    • Десетилетия наред големият историк акад.Дмитрий Лихачов гърмеше: БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ! ДЪРЖАВАТА НА ДУХА! и се стараеше да ни убеди в тези истини, във величието на българите, чиито потомци според него възлизат на около 600 000 000, разпръснати из Европа, Азия, Северна Африка, като само в Индия те били около 400 000 000, и т.н., и т.н. Ще бъдем сензацията на 21 век, щяе удивим света и ще бъдем сред най-уважаваните народи на заемята.

  1. Не само неразрушими храмове са оставили нашите деди, но и неизбледняващите имена на много световни столици и най-вече на земните континенти:
    – Европа – Е Въ Ра Ба, Земя В Бога Ра, което е още едно свидетелство за това, че човешкият живот е бил създаден в Европа, а не в Африка!
    – Азия – Аз-ия, континентът на Бог Аз / СебАзи/БалАзи на Древните българи. Не случайно българите са били наричани още и Азковци.
    – Америка – Аморика, През Морето; племето Амори на Древните българи, за които се говори и в древния Близък изток е едно от първите племена на ПредКолумбийска Америка.
    – Африка – АВ-Ра–ка; още един континент по волята на Бог Ра (Рака – както е рекъл Бог Ра); Рака означава и река, тъй като първото заселване на Древните българи в Африка е било по поречието на река Нил, откъдето е дошло и името на Африка / Континентът на Реката (аВРака). Трябва да се отбележи, че и Ирак е държава, кръстена на Реката.
    – Австралия – А В-Стра-лия, континентът в страни; както впрочем е и Австрия (В-Стра-ни от България)
    – Антарктида – А Нъ-ТаРа-Къ-Тида: Там (тида), където е Небето (нъ) на Бог Ра (ТаРа). Древните българи трябва да са знаели, че Антарктида е небесна врата към по-лесно духовно достигане на Божествения свят на Бог Ра поради особения й геомагнетизъм и слабото огряване от Слънцето. Същото се отнася и за Арктика – А-Ра-К-Тика – Тука е Бога Ра. За Древните българи Арктика наистина е била Тука, а Антарктида – Там (Тида).
    https://www.kaldata.com/forums/blog/1328/entry-11581-континентите-на-древните-българи/

  2. Българи,посетете нашия блог за да научите истината за Свещения Великомъченически Български народ,съставен от Първосвещената феноменна сътворенческа Божия потомствена жреческа каста,чрез която са разселени всички тракийски племена по света,на които те са Духовни водачи и праведни владетели,и след време са култиваторите и цивилизаторите на тия племена по целия свят.

    Ще научите,че Българите от тази свещена каста са Духовният разсад и интелектуалният прогресивен иновационен елит на абсолютно всички народи по света,носители на свободолюбивия и бунтарски дух и идеи на всички племена и епохи!

    Ще научите,че всички владетели и управници на всички народи по света от началото на съвременната човешка цивилизация до сега,са потомци на тази Българска жреческа каста,херметизирана с индекса ДУЛО(династията Дуло),съхранени или изродени сега в различни степени,като последната Новозаветна генерация на Дуло е съставена само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,които са последните аватарни проявления и явявания на Бога Творец и Великата Богиня Майка,чието сътворенческо първосвещено место е Тракия и България,които са истинският Земен рай и Обетованата земя,енергийният център и високотехнологичният и феноменен командно–диспечерски пункт на цялата планета…

    Ще научите,че половината от Българския народ,бидейки народ от феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена(аватарните проявления на Боговете–Творци),притежава в проявена и най–вече в потенциална скрита форма,свръхестествени феноменни високотехнологични Божествени свойства и характеристики,които в скоро време ще се разкрият и развият към несънувани и немечтани висини на практическо приложение в човешкия живот в положителна посока и експлозийна еволюция на човечеството!

    Ще научите,че България е заветната сакрална мечта,блян и скрита цел №1 и тайна доктрина на всички народи и племена по света и най–вече на техните тайни служби и тайни общества и управляващи елити,за осъществяването на които всички са тръгнали в последното време за сметка на геноцидното унищожение на феноменните Българи,които единствено могат да управляват Командния център на планетата по законите на Всемирната Любов,Братство и Мир!

    Ще научите истинските корени и причини за организирания перманентен заговор и геноцид срещу Българите от цялата световна реакция,(съставена нацяла от изродения Български династичен елит на Дуло)които са следствие на горните фактори и статут на Българите, както и че крайният резултата на този даговор и опит за окончателно затриване на Българите,ще бъде възстановяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята на Българите от Всемирното Бяло Братство!
    Влезте в блога ни,за да научите от статиите ни за величието на Дедите ни и народа ни и още по–великото бъдеще,което ни очаква, и заедно с нас и от нас всички племена по света!
    Започнете от фундаменталните ни статии
    ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
    http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
    http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,и след това за ориентация ви подаваме постинга ни
    „Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?“
    http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

    Бъдете благословени,Българи!
    Исус и Богородица ни обичат и бдят над нас–Техните генетични феноменни потомци,скоро и в открита категорична форма!

    • Е ЧЕ СМЕ СИ СЪС ДРЕВНА ИСТОРИЯ КОЯТО Е УДОБНО ДА БЪДЕ СКРИТА И ПОТЪПКАНА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ – ВСЕ ПАК НА КАЗИОНННАТА НАУКА Й ПЛАЩАТ И УПРАВЛЯВАТ ВЛАСТИМАЩИТЕ – КУКЛИ НА КОНЦИ КОИТО СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СБИРЩАЙНА ОТ СИСТЕМАТА ОТ ВКУПЧЕНИ БОРЕЩИ СЕ ЗА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И СЪЩЕВРЕВЕННО СЪТРУДНИЧЕЩИ СИ ТАЙНИ ОБЩЕСТВЕНИ НЕЗНАЙНИ ГРУПИЧКИ ВЪВ ТЪМНАТА МАТЕРИЯ – ВСИЧКО ТОВА ПО-ГОРЕ ЗА НЯКОЙ ТИКВЕНИЦИ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО БЛЪФ – ВСЕ ПАК МЕН МИ КАЗАХА , ЧЕ КАТО НАСЛЕДНИК ГАДАТЕЛ /НА ЕДГАР КЕЙСИ И БЪЛГАРСКАТА ВАНГА/ СЪМ 87% БЛЪФЬОР А СЪС 13% ИСТИНА ЩЕ ГИ ШИБАМ ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛО , ЧЕ ДРУГИТЕ 87% ОЩЕ НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ – ПОНЕЖЕЕЕЕЕ ВСЕКИ КОИТО ПЪТУВА ВЪВ ВРЕМЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРА ИЛИ ПО ДАТИ АКО МОЖЕ ИЛИ ПО СЪБИТИЯ Е АЗ СЕ ОРИЕНТИРАХ ВЪВ СОБСТВЕНОТО СИ ВРЕМЕВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ !?!?!?!?!?!?!?!?!?

    • ТЕ ГОРКИТЕ ЛЕКАРИ КОЙТО ОСТАНАХА ТУКА НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ СА НА НИВО – ЖИВИ ДА ГИ ОПЛАЧЕШ – УЧИЛИ НЕДОУЧИЛИ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОТ РАЗВИТИЕТО НА МЕДИЦИНАТА -СОБСТВЕНАТА ИМ ПРОФЕСИЯ – ПРАВЯТ КАКВОТО ЗНАЯТ И МОГАТ – ОСОБЕННО СЛЕД КАТО ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА Е ОТМЕНЕНА СЪС ЗАКОН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ДОКТОРИ СА НАТИСНАТИ ОТ ЗАПАДНИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ГИГАНТИ – ДА ИЗПИСВАТ ПОВЕЧЕ И ПО-СКЪПИ ОТ ТЕХНИТЕ ** ИЛАЧИ ** – НА БЕДНИТЕ И НЕЩАСТНИ ХОРИЦА ОТ БЪЛГАРИЯ – СВЕТА ГЛЕДА ЧРЕЗ КОМЕРСА – БГ- ДЕЛАВЕРАТА – А ДАЛИ ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ТРОВИШ СЪС ХИМИЯТА ИМ – ХАПЧЕТАТА ИМ – ВСЕКИ КОЙТО ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ И Е НАД 18 ГОДИШЕН -МОЖЕ ДА РЕШАВА САМ – ДАЛИ ДА ИМ ГЪЛТА ХАПЧЕТАТА – ТЕ МОГАТ ДА РЕШАТ НЯКОЙ ИЗНИКНАЛ ВРЕМЕННО ПРОБЛЕМ – НО ПИЕЙКИ ГИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ВИЕ СТЕ ОБРЕЧЕНИ НА НЕВИДИМА ЗАВИСИМОСТ И ЯВНО РОБСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Китайската стена с старата си част е обърната на юг а не на север!
    Хапчета и усмирителни ризи – срочно за тези които се занимават с културно-исторически бандитизъм!
    Антибългарите и криминалните престъпници отдавна ни дойдоха в повече…

  4. Dalboko v sebesi vinagi sam imal useshtaneto ce BALGARIA e bila velika.No sled 9ti.Septemvri 1944g.beshe unishtojena cqlata balgarska lnteligencia.Ostanaxa na vlast nay nekadarnite i prosti xora sas svoqt devz.Parvite padnaxa v boq poslednite stanaxa parvi.Parvi po prostotiq alcnost l zloba.Tezi xora posqxa semetosi vav cqlata strana zatova xorata sa zlobni alcni zavislivi i tn.Tazi psnina narcashta sebesi komunisti trqbva dabadat unishtojeni ot deveto kolqno kakto te unishtojixa cqlata BG.lnteligecia sled 9ti.44g.

    • СЪС ОГРОМНА ГРЕШКА СИ – СЕГА ВСЕКИ КОИТО ИМА ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ И МАЛКО СРЕДСТВА – МОЖЕ ДА СИ ДОСТАВИ ХИМИЧЕСКИ ЛАБОЛАТОРНИ ИНСТРУМЕНТИ И ДА СИ НАБАВИ ОСНОВНИ ХИМИКАЛИ И ДА СИ ЗАБЪРКА КАКВОТО МУ Е ХАРЕСАЛО – СТИГА ДА Е ДОСТАТЪЧНО ГРАМОТЕН – А ВЕЧЕ И НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ТИНЕЙДЖЪРИТЕ – ТЕЗИ ПО-СМЕЛИТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ

  5. Е ЧЕ СМЕ СИ СЪС ДРЕВНА ИСТОРИЯ КОЯТО Е УДОБНО ДА БЪДЕ СКРИТА И ПОТЪПКАНА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ – ВСЕ ПАК НА КАЗИОНННАТА НАУКА Й ПЛАЩАТ И УПРАВЛЯВАТ ВЛАСТИМАЩИТЕ – КУКЛИ НА КОНЦИ КОИТО СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СБИРЩАЙНА ОТ СИСТЕМАТА ОТ ВКУПЧЕНИ БОРЕЩИ СЕ ЗА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И СЪЩЕВРЕВЕННО СЪТРУДНИЧЕЩИ СИ ТАЙНИ ОБЩЕСТВЕНИ НЕЗНАЙНИ ГРУПИЧКИ ВЪВ ТЪМНАТА МАТЕРИЯ – ВСИЧКО ТОВА ПО-ГОРЕ ЗА НЯКОЙ ТИКВЕНИЦИ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО БЛЪФ – ВСЕ ПАК МЕН МИ КАЗАХА , ЧЕ КАТО НАСЛЕДНИК ГАДАТЕЛ /НА ЕДГАР КЕЙСИ И БЪЛГАРСКАТА ВАНГА/ СЪМ 87% БЛЪФЬОР А СЪС 13% ИСТИНА ЩЕ ГИ ШИБАМ ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛО , ЧЕ ДРУГИТЕ 87% ОЩЕ НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ – ПОНЕЖЕЕЕЕЕ ВСЕКИ КОИТО ПЪТУВА ВЪВ ВРЕМЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРА ИЛИ ПО ДАТИ АКО МОЖЕ ИЛИ ПО СЪБИТИЯ Е АЗ СЕ ОРИЕНТИРАХ ВЪВ СОБСТВЕНОТО СИ ВРЕМЕВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ !?!?!?!?!?!?!?!?!?

  6. Божееее, боже, аз от 6 г. пиша в сайтовете на фейсбук, че Русия е най-големият враг на БЪлгария , защото Киевска Русь е създадена от Волжските Българи, защото ние сме създатели на Кирилицата и СССР и Русия не могат да преглътнат това, за тия сволочи това е унижение както винаги, те никого в света не признават освен своята пияна нация!!!!

  7. Нещо не се връзва.Не е възможно народ с такива качества да се управлява от такива нищожества и той да ги търпи безропотно,да бъде васален на престъпна Америка и гейска Европа,Да хули Русия,която е създадена от българи и т.н. Явно и хапчетата ни са фалшиви.

    • HIFI – ГОСПОДИН БОЖИНОВ НЕЗНАМ ВАШАТА ВЪЗРАСТ НИТО ВИ ПОЗНАВАМ – НО АЗ СЛЕД НАСТЪПВАНЕТО НА **ДЕМОКРАЦИЯТА** СИ ПОЗВОЛИХ ДА СИ КУПЯ ОТ ЦЪРКВАТА ВЪВ СОФИЯ – НАРЕЧЕНА – АЛЕКСАНЪР НЕВСКИ ЕДНА ОБИКНОВЕННА БИБЛИЯ ЗА 20 ЛЕВА СЕГАШНИ НО ЗА ТЕЗИ КОЙТО ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ ЕТО ЕДИН ЛИНК http://www.sveta-nedelia.org/index.php/bg/biblioteka/bibliya/26-biblioteka/bibliya/bibliya-na-novobalgarski-ezik/229-bibliya-na-novobalgarski ВЕЧЕ СЪМ СИ **ИЗГУБИЛ** ВРЕМЕТО ВЪВ ЧЕТЕНЕ НА ТАЗИ КНИГА ОБЩО 4 ПЪТИ И ЕТО КАКВО – АМЕРИКА МНОГО ЩЕ СЪЖАЛЯВА ВЪВ ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАЩОТО СЕ ОПИТВА СЪС МЕТОДИТЕ НА **МАКАРЕНКО** И **МЕНГЕЛЕ** – ТОЕСТ СЪВРЕМЕННА ФОРМА НА НАСИЛИЕ И ТЕРОР ДА ВЛАСТВА ФИЗИЧЕСКИ И ВСЯКАК НАД ВСИЧКИ НАРОДИ Е ОТ БИБЛЕЙСКИ ОПИТ ЗНАМ ЧЕ КОЛКОТО ОТ ПО-ВИСОКО ПАДАШ ТОЛКОВА ПО-БОЛИ – А ЗА ХАПЧЕТАТА И ЛСД ДАДОХ МНЕНИЕ ПО ГОРЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Уважавам много господин Маджаров, но не мога да се съглася, че за всичко ни е виновна Русия. Самата Руска история признава, че периодът Киевска Русь, преселението на Великия княз и Патриаршията от Киев до Москва (СуздалоРостовското княжество) до изването на Фьодор Романов като Руски цар е период Български. Нещо повече, има засилена тенденция от младите Руски историци да нарастне значението на този период. Има публикации, които подчертават, че именно Българите и Русите не са Славяни и според древната легендата произлизат от един и същи правнук на Ной, докато Славяни, Траки произхождат от друг правнук.
    Що се отнася случая з Волжка България, нейното население, което е било поислямчено през 9-ти век, след присъеденяването на Волжка България към Московска Русь, масово се е похристиянчвало. Много от Руските първенци по-късно са потомци на Волжки Българи. Единствено Чувашите са запазили Тангризма си.
    Който следи някои публикации в Руската преса, ще разбере, че новите Руски историци търсят своята сревна история много хпеди 9-ти век. И най-интересното е, че поразително съвпада с нашата древна история. По моему разделението на двата народа днес е станало през периода от края на 7 ми до 9-ти век, когато идеята Велика България замира.
    И все пак, коя е основната причина за съвременното разделение на народите, чиито езикови корени поразително съвпадат. Това е религията. Православни, католици, ислям, юдаизъм. 9-ти век е завършекът на това духовно разделение. Византийщината е тази, която е нанесла погром върху Българщината. Това разберете най-после.

    • Голямото надупване към Русия на новите кирякстевчовци нанася сериозен духовен упадък на Българщината.Те трябва да разберат че няма условия да бъде България задунайская губерния и да престанат да се чувстват повече руснаци отколкото българи.А като не искат прав им път ,да отиват в Русия.Но те правят обратното –пращат децата си на запад а обслужват петата руска колона в България.Това се казва долнопробно поведение от където и да го погледнеш

    • Руската имперска политика не е виновна за всичко – само за някои неща – има и други („велики“ сили), които са виновни…

  9. Възхищавам се от този човек! Велик българин! Дано да има повече хора като него….. и от него да се поучим, ние българите на добродетел, ко.ято като че ли е позатихнала в България.

  10. България е по-велика от САЩ, Русия, Румъния, Сърбия и даже от Македония!!! Всичките българи трябва да го знаят.

  11. Хр.Маджаров е инженер корабостроител и неосъществен радийестезист. Какво ще стане, ако историците започнат да строят кораби?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.