Калина Паскалева бясна от Несебър: Няма да има туристи, докато клиентът не стане на първо място!

0
133

Калина Паскалева реши да подкрепи българския туризъм и тази година остана да летува в България, но не е особено впечатлена от родното ни Черноморие!

НЯМА ДА ИМАТЕ ТУРИСТИ, ДОКАТО НЕ СИ СМЕНИТЕ МИСЛЕНЕТО В ПОЛЗА НА КЛИЕНТА.
ТОЙ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО

Реших да подкрепя тази година българския туризъм и със семейството ми избрахме Несебър. В старата част сме, в страхотен хотел, перфектно обслужване и условия, цените са напълно нормални – излиза по 20 евро на вечер на човек.

Калина Паскалева
Журналистката Калина Паскалева на море в Несебър

За да стигнем до Стария град и да се настаним, трябваше да минем бариерата на пристанището. Бяхме с такси и момчетата в кабинката ни задължиха да оставим талона на колата като гаранция, че автомобилът няма да остане вътре. Вие решете дали това е нормално и адекватно като искане. Според мен е ненужно и лишено от основание. Още повече, че поясних, че баба ми е 100 процентов инвалид, което ще рече, че няма как пеша да стигне до хотела. Въпреки това условието остана същото – талона на колата като гаранция иначе няма да ни пуснат.

Днес сутринта слязохме на плажа и с нас беше 13-годишния ми мопс, който основно спи. Спря ни човекът, който събира такса за плажни принадлежности и ни каза, че с кучето не можем да посещаваме плажа. На безплатната зона също било забранено. На кафето мопсът може да седи. Попитах кой забранява – концесионерът ли е? “От Министерството на туризма са забранили, грамотна сте, прочетете си”, ми отговаря човекът. ( На табелата от Министерството не пише, че има забрана за животни, а че трябва да се съобразяваш с концесионера ). Докато обяснявах, че няма къде да си оставя кучето само, един турист се провикна – “Естествено, че не може с кучета, има малки деца. Страх ги е.”. Пак да повторя, че моят мопс не е ловно куче, не напада хора и едвам ходи.



Не съм наясно с наредбата и дали е позволено на плажа да си с животинката си, но в новините слушам, че туристическият бизнес се оплаква от липса на почиващи. Днес дори излизат и на протест пред МС. Дами и господа, не ви е проблем кризата с COVID-19, а в това, че никога няма да се научите как да предлагате удобства и услуга. За жалост, само в България, не знаем как да използваме природните си блага и плажовете ще стават все по-празни. Не е случайно, че дори и по-бедните ни сънародници избират Гърция.

П.С: ДАВАМ ВИ БЕЗПЛАТНА ИДЕЯ – ОТДЕЛЕТЕ МАЛКА ЗОНА НА ПЛАЖА ЗА ХОРА С МАЛКИ КУЧЕНЦА – ТАКА ХЕМ И ТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ, ЧЕ НЕ ГИ ГОНИТЕ КАТО ПРОКАЖЕНИ, ХЕМ ЩЕ ИЗКАРАТЕ ПАРИЧКИ.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.