Пиян шофьор размаза на пътя вицешампиона Любомир Венков

0
643

Поредната родна трагедия, която се случи на пътя, след като пиян шофьор размаза на пътя Любомир Венков, вицешампиона на България по подледен риболов

Любомир Венков (Любака) пътувал с мотор, когато върху него се натресал пиян шофьор с алкохол в кръвта 2,6 промила.

Трагедията се е случила около  гр. Севлиево, потвърдиха от БЛИЦ.

Вицешампионът на България по подледен риболов е загинал на място.

шофьор
Пиян шофьор уби Любака. Ще липсваш на много хора!

Бог да го прости! Изказваме нашите съболезнования на неговите близки и колеги!

За читателите, които не знаят кой е Любака, ще припомним, че 47-годишният Любомир Венков беше част от националния отбор по подледен риболов.



Последното голямо състезание, в което Любака участва беше в Беларус. Неговото представяне беше най-добро от целия ни национален отбор и затова той извоюва секторната победа.

Колегите и приятелите на Любомир Венков от риболовен клуб „Боби Фишер” са потресени от внезапната трагедия и страдат за Любака, защото освен, че беше отличен риболовец, той ще остане в спомените на всички като един невероятно добър, забавен и най-вече етичен българин.

Разследването на тази нелепа катастрофа продължава. Все още от полицията не са изнесли информация за името на пияния шофьор – убиец. Изглежда българите никога няма да се научат, че не трябва да шофират в нетрезво състояние.

Всички се чудим колко още жертви трябва да намерят своя край на пътя, за да могат безотговорните водачи на МПС-та да се засрамят и да си вземат бележка.

Няма спирачка! Пиян шофьор убил дете, друг пиян шофьор убил бременна жена, трети пиян шофьор погубил възрастен човек.

Медиите тръбим тези новини, не за да създаваме дискомфорт на близките на загиналите, а за да накараме другите да не сядат зад волана, след като са пили, но за нещастие ефект няма.

Наскоро във Великобритания направиха промени в техния Закон за движение. Глобите скочиха от 4 до 10 пъти. Там поне правителството води активна борба с нарушителите.

Какво трябва да се направи в България, за да няма повече убити хора от някой безотговорен и нахален пиян шофьор?

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.