Калина Паскалева пропищя: От години ми трошат колите и ме заплашват, но всички мълчат!

0
192

Калина Паскалева, която е ревностен защитник на ГЕРБ, се жалва често, че статусите й във Фейсбук са обект на критики, обиди и дори заплахи!

„ПАК СЕ ОКАЗАХ ПРАВА

Определени кръгове се опитват да ме изкарат тъпа. Пишат в сайтове и коментари, че някой ми казва какво да правя и ми диктува статусите.

Калина Паскалева
Калина Паскалева си пати от това, което пише в мрежата

Всъщност, още като видях снимката и видеата с агресорите срещу протестиращи и журналистката на “Свободна Европа”, публикувах в моя сайт, че момчетата са свързани със спортен клуб и футбола. Споменах нещо и за облеклото им, ако сте чели текста внимателно. Умишлено не използвах конкретика, макар една дума да издава за какво става въпрос.

Когато мен от години криминално проявени ме заплашват и ми трошат колите, всички журналисти мълчат. На пръсти се броят тези, които са ми се обадили да ме питат как съм. Да не говорим, че има такива, които са били наясно с поръчителите и са ги прикривали. Не ви се сърдя, страх ви е от криминалния контингент, там не ви се рови.



Бях предоставила запис със заплахи към мен на БТВ, но отказаха да го излъчат – има отговорни редактори, могат да го потвърдят и няма да им цитирам имената, защото към момента аз не съм тема.

Според старата гилдия, не съм журналист. Добре, писателка на статуси съм. Само че се оказа, че биячът от конференцията на ГЕРБ е бил от спортното на ЦСКА. Помните ли какво бях писала в първите дни на протеста за едни хора от ЦСКА и кой стои зад тях? Някой провери ли тази информация или определени хора само държат стативите вечер на телефоните?

Тъжно за журналистите, които са били подложени на агресия от провокаторите. Никой не заслужава такова отношение. Тъжно е, че не са разпознали профила на момчетата, което означава, че или не искат да си отворят очите за задкулисието на протестите и да свържат две и две или смелостта не е чак толкова голяма.

Според семейството ми, трябва да спра да казвам всичко, което знам, защото един ден може и да ми се случат много лоши неща. Ама не искам да спирам.

И няма проблем, че старите не ме приемат като сериозен журналист. Техните разследвания и анализи са архаични и безсмислени. Обикновено са важни фактите. До момента – винаги излизам права, с риск да звуча арогантно.

В уличните разследвания ме бива и това нито може да се скрие, нито да се отрече. Питате защо не разследвам политика и европейски поръчки. Много е просто – не разбирам от това.

Отживелица е да се използват ултраси и възпитаници на спортни училища за размирици – вече в рамките на 24/48 часа всичко става кристално ясно. Друг е въпросът кой какво и как вижда в случките.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.