„Няма по-противен и мразен политик от Бойко Борисов“

0
219

Бойко Борисов си печели все повече критици и все повече хора започват открито да го мразят, което преди 10 години изглеждаше невъзможно!

Вече доста станаха хората, които ненавиждат Бойко Борисов. Дори не всички са на протестите.

Ето какво пише една негова „почитателка“ във Фейсбук:

Бойко Борисов
Най-мразеният ли е Бойко Борисов?

„Пуснах „речта“ на Борисов и ми се доповръща. Не знам дали в новата история на България има по-противен и мразен политик. Такава наглост, простотия, егоцентризъм и нарцисизъм. Човекът е за лечение.

Изпитвам срам и гняв.. говори за „Европейско Развитие на България“. В момента, след едно десетилетие управление, не виждам нищо европейско. Никаква реформа не се случи. Нито в здравеопазването, нито в образованието, нито в правосъдието. Трите най-важни ствола, на които се крепи една държава. България тъне в мизерия. Болниците се разпадат, лекарите се превърнаха в търговци. А имат ли избор, като заплатите им са по-ниски от тези на работник на строеж?! Учителите тънат в мизерия. Децата – необразовани, без стимул за развитие. Чалга кънти в ушите им. Правосъдието липсва. Изверги купуват свободата си от корумпирани прокурори и съдии.



Българите са все по-угнетени от тази чудовищна несправедливост. Живеем в апокалипсис.. А онзи на върха строи магистрали. Не за друго, а защото от тях най-много се усвоява и краде. И всички са на колене пред него.. А психично болен престъпник на власт идва в повече..“ – Милка Георгиева

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.