Ед Шийрън се похвали, че вече е станал баща, Адел показа перфектната си нова фигура

0
209

Двама британски изпълнители предизвикаха интереса на световните медии. Ед Шийрън и Адел

Ед Шийрън Сн: ФБ

Съпругата на изпълнителя Чери Сийборн родила момиченце.

Ед се похвали в Инстаграм, че Чери го е дарила с красива и здрава дъщеря.

Щастливите родители са влюбени в своето малко бебче.

Изказват благодарности на медицинския екип, който обгрижил родилката и помогнал на малката кукла да се появи на нашия свят бързо и лесно.



Ед Шийрън написа, че името на бебето е Лира Антарктида Сийборн Шийрън.

Изказа благодарности на всички приятели и фенове, които поздравили Ед  за първото бащинство. Казва, че за известно време няма да поддържа отношения със своите фенове. Ще се посвети на новородената си дъщеря.

По принцип Ед Шийрън и Чери Сийборн са изключително дискретна двойка. Те успяха да се скрият и да се оженят тайно през 2018 г. А феновете научиха, че Ед ще става баща миналия месец. Просто защото бременността на Чери вече беше започнала ясно да се вижда.

Друга звездна двойка наскоро се сдоби с наследник. Певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум си имат своя първа дъщеря. Дейзи Дав Блум се появи на белия свят преди една седмица. Нейните родители са на седмото небе от щастие, писа Monitor.

Адел извая фигура на модел Сн: ФБ

Певицата Адел пусна снимка в социалните мрежи. Тя е облечена в черна ластична рокля, с плътно прилепнала по тялото горна част. Звездата е станала неузнаваема, след като свали повече от 45 килограма.

Трансформацията на звездата Адел стана известна за широката публика през януари 2020 г.

В началото беше свалила около 23 килограма. Но визуално се виждаше, че е отслабнала. Към днешна дата Адел е с 45 килограма по-слаба. А визията й е от последната снимка, която пусна в социалните мрежи.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.