Изпитани средства противодействат на енергийна атака, уроки и негативни влияния (ВИДЕО)

1
716

Дори и да не става въпрос за вуду магия, от хилядолетия хората усещали, че са подложени на енергийна атака, уроки и други негативни енергии. Във високо технологичния  21 век тези атаки съществуват

По този повод ценни съвети даде  Цветозар Мръвков – фън шуй експерт.

енергийна защита
Има талисмани, които осигуряват енергийна защита

Нашите читатели вероятно са гледали в сутрешния блок на различни телевизии Цветозар Мръвков. Той дава съвети какви фън шуй елементи да подредим, за да привлечем положителната и градивна енергия Ци. Също така как да се отървем от лошия късмет и влияние.

Чували сме за синьото мънисто, което пази от лоши енергии.

Най-известната и често използвана енергийна защита е червеният конец.



Много хора се оплакват, че си връзват червен конец на ръката, но той не им помага. Защо става така?

От обясненията на Цветозар Мръвков научаваме защо. Докато червеният конец не бъде наречен да ни пази от зли очи, от уроки, от завист, злоба и други негативни енергии, той си остава само червен конец, вързан на ръката.

Цветозар Мръвков представи няколко интересни фън шуй елемента за защита на дома и офиса.

Той отново ни припомня, че траките, които са живели по българските земи, тръгват на изток. Там пребивават няколко века, след което обратно се прибират по земите под Дунав.

Т.е., през 681 г. не е основана българската държава, а нашите предци са се прибрали обратно у дома, начело с хан Аспарух.

Затова календара на древните българи и на днешните китайци е един и същ – годината на змията, годината на тигъра и други.

Изгледайте и видео долу. От него ще научите още изключително интересни факти.

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Червения конец когато се върже на ръката е за напомни! сам по себе си не предпазва от нищо, а просто напомня на този който го носи да активира Намерението си, да си припомни Намерението си да се Защити 😉 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.