Нели Конуей ви учи как да вярвате в себе си и ви дава още полезни съвети

0
475

Нели Конуей отново ни изненада приятно с мъдростта, която притежава. Този път ще научите как да вярвате в себе си. Как да лекувате хора от разстояние и нещо интересно за цветята

Със съветите на Нели можем да бъдем здрави и щастливи Сн: Nelly Coneway

Неотдавна, специално за читателите на ТОПактуално.ком (topactualno.com) Нели Конуей изпрати това писмо.

Публикуваме го без съкращения и редакции.

Нели Конуей заостри вниманието ни по един много важен въпрос за всеки.

„Бихте ли поговорили за откъсването на цветята. И тяхната продажба на букети в магазините. Понеже ми се е случвало нещо неприятно винаги като откъсна цвете и го подаря. Затова не го правя вече. Но конкретно не знам дали е много лошо да се къса цвете или да се купи от магазин. Или рядко да го правим на специални случаи?“



Отговор: „Цветята, дърветата, дори тревичките също имат ангели хранители. Където има зелена морава и цветя, има и феички и други ангели на природата.

Когато стъпвате по тревата или се разхождате в гората телепатично кажете, предварително, на природата и на нейните обитатели, че сте на разходка. И да внимават да не ги настъпите (не всеки ги вижда).

Дори и да ги настъпите, не се притеснявайте. Те не умират, както ангелите, така и феичките са безсмъртни, както и нашата душа.

Когато се разхождате на свещени места, където има храмове или статуи на божества, които закрилят мястото, то помолете телепатично за разрешение да сте там, попитайте от сърцето, с уважение, мислено кажете, че сте там, за да се заредите с лечебната енергия и да не нарушавате спокойствието около вас.

Майката Природа обича да има посетители и обгражда с любов всички, всеки е добре дошъл. Когато сте сред природата с уважение, и природата и нейните ангели ще ви дадат сила и съобщения, които ще подобрят живота ви.

Аз всичко това го научих в Кауаи,  където живея част от годината – едно вълшебно място, където всичко е в хармония и вибрира на съвсем други честоти, и те свързва с други измерения.

Тук научих и, че ако не си в синхрон със заобикалящата те природа, ако не уважаваш и не си спокоен, то Пеле, хавайската богиня на огъня ще ти помогне да се свържеш с висшия си аз, с духовното, ако пък егото ти е толкова силно, че си арогантен, нямаш уважение към природата и тези около теб, то бързо ще се върнеш там откъдето идваш – чувала съм кошмарни истории за хора от големите градове или др.  държави дошли в Кауаи и ако не променят отношението си, то бързо напускат острова при много интересни ситуации, които като ги чуеш просто знаеш, че има друга намеса.

В Хауаи има много орхидеи – в гората и в дворовете хора ги отглеждат като хоби или бизнес, и никой не ги къса в гората или двора на съседа си, купуваме ги в саксия и така ги подаряваме.

Когато саксията им стане тясна, садим орхидеите в ствола на дърво в двора. Аз лично не подарявам откъснати цветя, подарявам живо цвете, в саксия, защото букетите ми изглеждат като откъснати ръчички на дечица.

Когато подарите живо цвете, вие благославяте живота на този, когото обичате с живот и ново начало. Живото цвете вкъщи повишава вибрациите ви и също привлича (както животните) допълнителни ангели и феички, които помагат да проявите материални неща в живота си.

Уханието на различни цветя отваря различни чакри и подобрява физическото, емоционалното и духовното ви състояние. Разбира се има и изключения – когато е абсолютно необходимо да откъснете цвете,  то поискайте разрешение и благословете това прекрасно създание, творение на Господ като теб и мен, което, както и животните, има еднакво право да бъде живо и да прави света по-красив и по-добър.

Ако сте настъпили или откъснали цвете, не се притеснявайте, случва се. Приемете този дар от Създателя, Благодарете и Благословете.

Вашата любов и светлина са силни и те правят чудеса. Никога не задържайте чувството на вина в себе си, не наказвайте себе си за грешките на останалите или за това, че не сте знаели нещо преди.

Не съдете себе си със знанието което имате в момента за нещо, което сте направили в миналото. Тогава вие сте направили най-доброто, което сте можели със знанието, духовния си мир тогава.

Не се самонаказвайте, не се чувствайте тъжни, драмата носи емоционална нестабилност, депресия и травма, помолете ангелите да възстановяват баланса у вас. Чувството на вина рано или късно проявява в тялото заболяване.

Вината кара някои хора да се самонакажат с неизлечими заболявания и болки, а това не е нужно, срежете нишките на страха и вината с Архангел Михаил и приемете себе си такъв какъвто сте сега. Вие сте прекрасно дете на Господ и неговите всемогъщи ангели много ви обичат и ви помагат!“

Благодарим на Нели Конуей и на Ангелите за поредната доза мъдрост, която споделиха с нас!

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.