Неда Терзиева за енергийните пробиви и енергийната защита

0
261

Терапевтът Неда Терзиева гостува в предаването “Без формат” на ТВ Хасково

Неда Терзиева в студиото на “Без формат”

С водещата Христина Котларска говорят за енергиен пробив и енергийна защита.

Когато се заговори за енергийно влияние, на първо място се появяват безброй суеверия.

Те са заложени и в българската народопсихология.

Уроки, лоши очи и други, които се лекуват от баячки и баби знахарки.На научен език това се нарича енергиен пробив в аурата. Аурата е съвкупност от фините енергийни тела на хората.

Причините могат да бъдат различни. Биовампиризъм, стрес, източване на енергия и други.

Изобретени са апарати за аурадиагностика. Там ясно се вижда ако има пробив в аурата. И след правилна диагностика може да се приложат методи, с които да се затворят пробивите и да се усили енергийната защита.

Ин е женската енергия. Хора, при които ин енергията е по-силно изразена са по-емоционални, по-чувствителни и по-сензитивни.

Но е важно всеки човек да поддържа баланс между своите ин и ян енергии. В своята практика Неда Терзиева е наблюдавала много хора с баланс в енергиите. И тези хора наистина се отличават с балансиран ментален и емоционален баланс. Те устояват и се справят значително по-добре в живота.

Аурата не може да бъде пробита, когато двете полукълба на мозъка работят в синхрон. Когато съзнание и подсъзнание са хармонизирани. Когато човек не изпитва излишни негативни емоции и не пилее енергия за ненужни неща.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Неда Терзиева ще научите още изключително интересни и полезни факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.