Николай Бареков: COVID-19 е като СПИН!

0
175

Николай Бареков сравни СПИН с COVID-19!

Бившият журналист и евродепутат Николай Бареков смята, че коронавирусът ще пробие в обществото благодарение на масовото невярване на народите в него. Конспиративните теории започват да имат все повече привърженици, които изобщо не вярват на онова, което се говори по телевизията.

Николай Бареков
За Николай Бареков историята със СПИН се повтаря, но с COVID-19

Ето какво написа Бареков във Фейсбук:

„В Африка СПИН избухна, защото хората масово не вярваха в него и понеже живеят ден за ден. Ако му кажеш на африканеца, че би могъл да умре след 10 години от невидима болест, как да повярва при положение, че не знае дали въобще след ден-два ще има хляб на масата?! И дали догодина няма да загине, ако не от глад, то от поредната гражданска война.

Горе – долу сега така стои и въпросът с COVID по другите континенти. Как да убедиш човек да се заключи вкъщи и да му фалира бизнесът заради болест, от която умират 3-4 % от най- възрастните? Или на младия, че няма да ходи на дискотека, защото ще изкара “новия грип” без симптоми и без да разбере? А и кой да им го каже?



Доверието във всички лидери клони към 0. Елитите са дискредитирани, крадливи и нехуманни, джендъри масово и бездетници, извратеняци, педофили, геронтофили и прочее извратеняци управляват Европа от десетилетия. Народите с право ги подозират в поредната конспирация насочена срещу бъдещето на свободното човечество.“

В момента Николай Бареков е безработен. Той постоянно напомня за себе си чрез различни публикации в социалната мрежа, но все още не се е завърнал в политиката и не се знае дали ще го стори.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.