Великолепната херцогиня Кейт отново покори световните медии (+видео)

0
202

Херцогинята на Кеймбридж се появи в напълно различна нова визия, за да анонсира предстоящо официално събитие. И обра световните аплаузи

Херцогиня Кейт

Тази вечер в Лондон в Природо-научния музей предстои да се проведе официална церемония.

Поводът е награждаване на победителя в Годишните награди за фотография на дивата природа.

Херцогиня Кейт е патрон както на Природо-научния музей, така също и на инициативата за опазване на околната среда.

За представяне на церемонията херцогинята облече строг делови костюм с панталон. Костюмът е от любимата й модна къща „Алекзандър Маккуин“. Вижте и видеото долу.



Така за пореден път успя да подчертае своята прелестна красота, елегантност и грация. Една съвършена величествена бъдеща кралица на Англия и на Общността на нациите.

По време на пандемията от Ковид-19, херцогиня Кейт стартира нова инициатива. Тя беше подкрепена и от кралица Елизабет Втора.

Поданиците на кралицата изпращаха снимки как живеят в условията на изолация. И по какъв начин успяват да се справят с трудностите, породени от пандемията.

Инициативата се реализира съвместно с Портретната галерия в Лондон. Неин патрон е принц Чарлз.

За два месеца са били изпратени стотици хиляди снимки. От тях е бил извършен подбор на 100. Тези 100 ще бъдат изложени в портретната галерия и ще се състезават за голямата награда.

Но все още победителят не е излъчен.

А като стана дума за опазване на околната среда, тази традиция битува в кралското семейство отдавна.

Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип стартирал още в началото на 60-те години на ХХ век мероприятия за опазване на природата. След него принц Чарлз се ангажира с тази толкова важна кауза.

Екологията е сред главните приуритети на кралското семейство. И днес ливадите около двореца Кенсингтън в Лондон се косят с косачки, теглени от коне, както е било в далечното минало. 100% екологично.

Миналата година беше представен в Лондон филмът на сър Дейвид Атенбъроу „Нашата планета“. Първата премиера беше на Световния бизнес форум в Давос, Швейцария.

На премиерата в Лондон присъстваха принц Чарлз, принц Уилям и принц Хари.

Преди три дни принц Уилям обяви, че стартира нова планетарна инициатива за опазване на околната среда. Ще бъдат раздавани 5 големи годишни награди в 5 направления, свързани с опазване на околната среда.

Право на участие имат хора от цялата планета с техни изобретения и рационализации. Наградите ще отидат при най-най-креативните, без значение от коя държава са.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.