Седмичен хороскоп от 14 юли до 20 юли 2014 г. – 1 част

0
795

Вашият седмичен хороскоп (от 14 юли до 20 юли 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Уверени ли сте, че сте избрали правилния път? Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е желателно да погледнете от нов ъгъл своите цели и повторно да разгледате своите приоритети. През уикенда всичко ще бъде прекрасно, но все пак се постарайте плановете ви да са ориентирани към реалността и да не витаете прекалено из облаците.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица ще бъде изпълнена с най-разнообразни емоции. Напълно възможно е вълнението от някакво непредвидено събитие да ви дойде в повече и всичко останало да остане на заден план. През уикенда ви очаква приятна изненада. Насладете се на случващото се.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица вие ще търсите в случващото се най-вече логиката. Все пак не забравяйте, че не всичко на света се поддава на изчисление. Тези дни не е изключено и приятно запознанство. Ще почувствате удивителна близост, сякаш се познавате от много години. Не отказвайте разговор, той може да повлияе положително на бъдещите събития!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица дори и най-маловажният въпрос, ще предизвика най-различни варианти за отговор. Концентрирайте се и при необходимост, потърсете съдействие. Обзема ви непреодолимо желание да останете у дома насаме? Ако посветите уикенда на медитация, вероятно ще научите и нещо ново за себе си!ЛЪВ (23 юли – 22 август) Настоящата седмица налага яснота във всичко и за вас ще бъдат неприемливи двусмислените отговори. Ако поискате да достигнете до същността на нещата, ще се наложи да се превърнете в истински детективи. След като направите необходимите заключения, вие ще бъдете напълно готови да реализирате новите си идеи.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица аналитичните ви способности са във върхова форма. Допълнени с невероятна работоспособност, те ще дадат много добри резултати. Общувайте повече! Не се безпокойте, дори да поискате нещо необичайно, със сигурност ще получите подкрепата на околните!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.