Каква изненада! Калина Паскалева застана зад Цвета Караянчева

0
69

Калина Паскалева за пореден път защити човек от властта!

Журналистката Калина Паскалева, която преди години написа „Дневниците на една к….“, днес е пълна поддръжница на партия ГЕРБ. За нея всички управляващи са достойни за уважение и затова не пропуска шанс да ги защити.

Калина Паскалева
Калина Паскалева отново е зад властта

Ето какво написа в социалната мрежа тя:

„ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА И СТАРИТЕ КАЛЕНДАРИ

Голяма истерия в социалните мрежи покрай вчерашното изказване на Цвета Караянчева относно старите календари за домове за възрастни хора. Голямо възмущение сред определен кръг журналисти, които съм почти 100 процента убедена, че не са направили нито едно дарение в какъвто и да е дом. Аз, като човек, който е направил не малко дарения и това е лесно проверимо, ви гарантирам, че обикновеният човек се радва на обикновени неща – книга, килим, диван, футболни топки, федербал, ако щеш. И да, могат да бъдат и втора употреба. Изпуска се удобно моментът, че Караянчева каза, че календарите са дарени на институция, която ги е препратила към домове за възрастни хора.



Може да приемете, че в този момент защитавам председателя на НС и това си има конкретна причина. Тя внесе промените в закона за домашното насилие и те дадоха своя резултат, ако следите темата. Може изказването й за ходенето пеша пред съмишленици да се е приело за неуместно, но силата й да застане очи в очи с един от най-големите проблеми в България и да го дискутира от парламентарната трибуна, а именно насилието върху жени, за мен я прави стойностен човек. Помислете и върху това, ако изобщо ви вълнува казусът.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.