Доц. Мангъров отнесе бой в центъра на София, смятат го за фашист!

0
440

Атанас Мангъров започва да има все повече неприятели!

Българският народ се е разделил на две по отношение на доц. Мангъров. Едни го подкрепят в твърденията му, че COVID-19 не е опасен, а други го осъждат и смятат, че заблуждава умишлено хората.

Мангъров
Атанас Мангъров бит насред столицата

Именно един от вторите хора е налетял да го бие днес в центъра на София. Минувачка е зашлевила голям шамар на началника на Детска клиника към Инфекциозна болница.

Жената случайно се разминавала с Мангъров в близост до кабинета му в Лозенец, когато му ударила шамар, твърдят очевидци, пише Lupa.bg. Тя изкрещяла в лицето му, че е престъпни, който печели пари, докато колегите му умират в скафандри.

Бясната госпожа наричала доцента фашист, тъй като в „120 минути“ вчера той каза, че в градския транспорт имало много циганки. Това вече преляло чашата за нея.



Атанас Мангъров започва да си навлича все повече ненавист сред хората. Допреди есента той се ползваше с добра репутация, но твърденията му за коронавируса започнаха да дранят мнозина, след като стартира т.н. втора вълна.

Вчера в „120 минути“ Мария Цънцарова атакува  брутано Мангъров, като излъчи репортаж, в който твърди, че казаното от доцента през последните месеци е в крайно несъответствие. Освен това му зададе много остри въпроси, които възмутиха феновете на лекаря и те цял ден днес я нападат във Фейсбук.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.