Когато любовта не се появява сама, „Женени от пръв поглед“ идва на помощ (ВИДЕО)

2
338

Сватбата не е това, което беше. В момента ставаме свидетели на първия по рода си реален социален проект „Женени от пръв поглед“

Преди много години този процес започнал в Западна Европа и в Америка. Но той започна да се проявява и у нас.

Наблюдаваме една сериозна еволюция в отношенията между хората.

В миналото родителите уреждали браковете на младоженците.

После младите започнаха да се откриват сами и да се събират. И хоп, настана момент на криза. Много млади хора живеят сами, контактуват с други млади хора, но не могат да открият своя максимално подходящ партньор, с когото да прекарат ако не целия си живот, то поне повече години и евентуално да имат деца.



antoniia-atanas-zheneni
Първата двойка от „Женени от пръв поглед“

В чужбина отдавна има, вече и у нас специалисти – психолози, консултанти, които могат да ви помогнат да намерите своята максимално подходяща половинка.

Така както у нас вече има частни трудови борси, в които човек се регистрира и те му търсят подходяща работа или поне го изпращат на интервюта за подходящи позиции, така се процедира и с брачните посредници.

Самотните, желаещи да имат партньор в живота, подават документи в съответния офис. Те провеждат дълги интервюта какви са техните очаквания за евентуален партньор.

Докато разговарят с тях, психолозите добиват и лична преценка за качествата и емоциите на съответните претенденти.

Естествено, докато у нас не се появи този формат „Женени от пръв поглед“, никой не беше длъжен да приеме предложения от специалистите партньор. Но този формат разби всички наши представи.

„Женени от пръв поглед“ започва с това, че самотните желаещи подават своите заявления, минават на разговори с психолозите  и повече нямат грижи.

Всички техни кандидатури са подробно разгледани от специалистите и така от 15 човека, те успяват да сформират само 3 двойки.

Но и това не е лош резултат, защото целта на формата  „Женени от пръв поглед“ е да бъде сключен истински официален и законен граждански брак между двама души, които специалистите са определили като подходящи един за друг.

Интересното е, че те не са се виждали предварително. Първата им среща е в сватбените костюми в ритуалната зала.

И тук има малка доза риск. Ако специалистите смятат, че двамата са подходящи, но те когато се видят или после, когато отидат на меден месец решат, че не се харесват достатъчно, дали следва експресен развод.

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Браво на създателите на предаването.Много вълнуващо,много истинско с нетърпение ще следя другите двойки и за напред техния живот ако Вие го отразявате а би трябвало.Продължавайте сигурно ще има много желаещи.Аз мисля че така брака ще бъде по сполучлив.А те наистина са един за друг.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.