Уникално вкусно ветрило от сух хляб правим лесно и бързо

0
154

Това ветрило от сух хляб става просто ненадминато вкусно

ветрило от сух хляб
Страхотно става това лесно и бързо ветрило от сух хляб

Предлагаме ви уникалната рецепта за ветрило от сух хляб. Хем няма да се чудите какво да правите с хляба, хем ще си подсладите душичките така, че за още ще питате. Доволни ще останете от тази бърза и лесна вкусотия.

Трябват ни – на първо място сухия хляб, разбира се, а след това кашкавал, някакъв колбас (може шунка, салам, луканка, наденица и други), топено или пушено сирене. Няколко домата, 2-3 яйца, малко масло или олио. Това е.

Започваме бързото приготвяне на нашето ветрило от сух хляб като нарежем на филийки хляба. А след него отново на тънки филийки нарежем и топеното сирене, кашкавала и колбасите, а заедно с тях и доматите.

Нарязаните филийки хляб намазваме с тънък пласт масълце, а може и да ги намазним със зехтин или олио.



След което ги подреждаме във формата на ветрило в тавичката, която също леко сме намазнили.

Между филиите започваме да подреждаме нарязаните на парчета кашавал, сирене, колбас и домати, а отгоре отново подмазваме лекичко с избраната от нас мазнина.

Разбиваме яйцата и поливаме с тях нашето ветрило от сух хляб. Най-отгоре отново слагаме кашкавал, но този път настърган и всичкото това чудо го слагаме във фурната, за да се запече.

Сервирайте го с айран, или с каквото ви е на сърце и вярвайте – ще останете буквално очаровани от това ветрило от сух хляб.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.