Слави изригна: Бойко, побърка ли се?

0
133

Слави Трифонов отново възнегодува срещу изявление на Бойко Борисов!

Шоуменът Слави Трифонов, който отскоро се подвизава и в политиката, за пореден път изригна срещу властта. Той не е доволен от изказването на премиера Бойко Борисов по отношение на младите българи.

Слави Трифонов
Слави Трифонов избухна срещу Борисов

Ето какво написа Слави Трифонов в социалната мрежа днес:

“От вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.

Думите са следните, цитирам: „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“
Това каза Бойко Борисов вчера.Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български граждани, независимо от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател само на тези, които са гласували за ГЕРБ и за вас, а на всички български граждани. Поведението ви повече отива на обидена манекенка (да ми простят тези прекрасни жени), отколкото на министър-председател на една държава.

Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България. А вие, след като мислите и се държите така, явно не ставате за тази работа.”

Припомняме, че някога Слави Трифонов беше приятел с Бойко Борисов. След идването на власт на втория обаче, шоуменът рязко се отдръпна от него и започна да го обвинява в корупция и далавери.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.