Бареков изригна: Няма легла, няма лекари, трагедията е факт!

0
185

Николай Бареков наплю здравната ни система и не смята, че имаме шанс да се справим с коронакризата!

Бившият журналист и политик Николай Бареков е с коронавирус и това му дава основание да негодува срещу неволите, които се случват покрай Ковид кризата в България. Той изригна във Фейсбук:

Николай Бареков
Бареков пак изригна срещу властта

„С темпото на срив в здравеопазването и тайфуна на ковид кризата писах преди месец, че хора ще губят живота си на прага на болниците без адекватна лекарска помощ. Снощи трагедията се случи с млад мъж в столицата. Не беше трудно да се предвиди. Няма легла, няма и лекари. А политиците (с малки изключения) са се скрили в миши дупки. Някои от тях сеят хаос и бойкотират и малкото смислени мерки, други без време легнаха по леглата на хубавите държавни болници, вместо там да се лекуват наистина нуждаещите се болни, но обикновени, българи!“.

С тези думи Николай Бареков се опита да разясни основните проблеми в страната в момента и за пореден път разкритикува властта. Бившият евродепутат открай време се определя като човек, който е срещу статуквото.

В здравословен план Бареков е добре, прекарва сравнително леко вируса. Жена му също е заразена и двамата не излизат никъде. Карантината е пълна при тях и спазват всички правила.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.