Рачков има повод да се гордее със своя син (+фото)

0
139

Талантливият и неуморим български актьор Димитър Рачков е изключително щастлив. Малкият Митко вече е пораснал и започва да възмъжава

Димитър Рачков се гордее със своя талантлив син Сн:ФБ

Наскоро отпразнува своя 14-ти рожден ден, писа flagman.bg.

Сем. Рачкови имат интересна съдба.

Малкият Митко е син на комика Рачков и на Христина Апостолова. След раздялата на двойката, Митко остава при майка си, а Рачков-баща имаше връзка с Мария Игнатова.

През това време майката Христина има връзка с известния български продуцент  Евтим Милошев. Христина ражда малкия Петър Милошев.



Рачков и Митко празнуват неговия 14-ти РД Сн: ФБ

Двете братчета участват в култовия сериал „Откраднат живот“.

Зрителите на сериала „Откраднат живот“ си спомнят момченцето Коко, което сестра Жекова реши да осинови. Неговият баща в сериала е Димитър Рачков.

10-годишният Митко и неговият неповторим баща се появиха в “Откраднат живот: Възмездието”. 

В интервю за Нова ТВ бащата Рачков сподели, че казал на своя син как ще бъде критичен към неговото участие пред камера. И ако открие пропуски или грешки, няма да му ги пести.

Но след като изгледал първия епизод с участието на малкия Митко, Рачков баща признал, че наследникът е по-добър актьор от самия него. И се чувства горд от своето момче.

А Митко Рачков- младши е решил, че иска да стане актьор. И е категоричен, че няма да се откаже, дори и баща му да се опитва да го разубеди.

Петър Милошев пък влезе в ролята на Пепе – син на д-р Карагьозов в „Откраднат живот“.

За това изпълнение получи приза за “Изгряваща звезда” по време на вторите годишни награди “Нова подкрепя българските филми“. Церемонията се проведе в средата на декември 2019 г.

В края на лятото Димитър Рачков беше гост на една супер готина и щура сватба. Известна и обичана актриса ожени своя син.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.