Иван Тренев говори за умишлено укриваната и осакатена богата БГ история

0
389

Журналистът и изследовател Иван Тренев гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково

Иван Тренев говори за укриваната БГ история

Заедно с водещата и автор на предаването Христина Котларска ни отвеждат назад във времето. Първо в епохата на варненското съкровище.

Във варненския некропол е открито най-древното обработено злато в Европа.

Но това е само малка част от находката. Учените са убедени, че в това злато е закодиран код. Този код крие огромно познание на света.

Велико познание за света притежавали древните атланти. След като континентът Атлантида потънал, оцелелите се пръснали в различни  точки по света.



Една част от тях пристигнали към нашите земи. Предполага се, че точно атлантите са научили жителите по нашите земи как да обработват златото и на други мъдрости.

В по-ново време стигаме до братята Кирил и Методий. Според Иван Тренев те са етнически българи. Те създават нашата азбука.

Гърците в онези години използват азбуката като основа за тяхната азбука. Добавят малко букви от еврит и от латински.

Гърците произхожда от Африка. Тяхното племе данайци било първобитно и войнствено. Но когато идват по днешните гръцки земи, успяват да откраднат древните български книги. Да ги преработят и после да откраднат история, която  преписват на себе си.

Тези факти са открити и разкрити още през 19 век от Георги Раковски.

В Малта се съхранява книга, написана от българина богомил Петър Осоговеца. Тя се нарича „Пътят на народите“. В нея се казва, че България е на 17 000 години.

Цар Борис Покръстител решава да въведе новото християнство, за да може да запази държавата.

Онези 52 рода, които избил, били богомили. Те не могли да се съгласят с новите възгледи на новата религия. А не са се противили, защото били езичници, както се казва в историческата наука.

Кубратови българи създават трите княжества – Новгородското, Киевското и Русийското.

Според Иван Тренев в Новгород се намира гробът на Иисус Христос.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Иван Тренев за първи път ще научите изключително интересни факти за българската история.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.