Google патентова съвсем ново революционно лечение на рак (ФОТО)

0
250

Борбата с рак вече има различни измерения. Концернът Google патентова своето ново и напълно революционно лечение на рак

За първи път болните от рак няма да пият лекарства, няма да ядат храни, които убиват клетките на туморите, няма да бъдат подлагани на химио- или лъчетерапия.

Ще трябва да направят нещо толкова елементарно и толкова ефикасно.

Специалистите на Google са изобретили гривна, която се слага на китката. Тази гривна създава магнитно поле, което поле работи под формата на променливо магнитно поле, радиовълни,  акустични импулси,  инфрачервена, дори и  видима светлина.

Това енергийно въздействие предизвиква химически промени в болестотворните зарази, клетки и други, като  има за цел да намалява вредните за човешкото здраве ефекти, твърдят от  Google.



google-rak
Компанията  Google патентова ново и революционно лечение на рак
google
Така ще се поставя гривната против рак на Google

Казано по друг начин, полето изследва какво се случва в организма и там, където се натъкне на ракови клетки, увредени ензими, протеини, молекули или друг вид болни клетки, увредени от болестта на Паркинсон, енергията или магнитното поле  ще ги убива, писаха в dailymail.co.uk и приложиха схема на въпросната гривна.

Гривната против рак се нарича “Nanoparticle Phoresis”.

Паралелно с разработването на гривната против рак, изследователската лаборатория на компанията Google (Google Х) обяви през месец октомври 2014 г., че учените разработват специално хапче, което е в състояние да изследва кръвта и ако попадне на ракови клетки, да ги отчете.

Хапчето представлява капсула като антибиотиците. Тази капсула е пълна с мини наночастици и когато хапчето бъде изпито, тези наночастици се отделят и поемат своята работа в организма.

Хапчето отчита въпросните увредени клетки и подава информация до гривната. Гривната прима сигнала и насочва своята енергия, за да убие вредните клетки на рак или друга болест, като запази здравите невредими.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.