Калина Паскалева бясна и възмутена от нарушенията на локдауна!

0
172

Калина Паскалева не може да приеме за нормално при локдаун някои да се правят на ударени!

„ЗА ЗАВЕДЕНИЯТА, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ НЕЛЕГАЛНО В СОФИЯ

Драги журналисти, нали всички знаем кои ресторанти и заведения работят нелегално в София “само за приятели” – под тяхна клиентела разбирай “хайлайфа” на България – тарикати-безделници, депутати извън управлението, общественици и спортисти, и модерни “моделки”.

Калина Паскалева
Калина Паскалева изригна заради нарушенията

Аз не излизам от вкъщи с дни, но един път да сляза до “Витошка” и разбирам всичко.

Работата на репортерите е да информират обществото, а не да се правят на приятно разсеяни, защото собствениците на нелегалните са им приятели. В крайна сметка точно репортерите предават апелите на докторите за спазване на мерките всеки ден, нали? Трябва да знаят колко е страшна тази война, не само в БГ, а в целия свят.



Много е тъжна тая работа, да знаете. И защо никой не подава сигнали в полицията? При заключени врати властите няма как да знаят, че в залата на даден ресторант или кафе се вихри веселба.

Само да ви кажа, в Италия на Коледа и Нова година хората нямат право дори да напускат градовете, в които се намират. А това, че кръчмите и ресторантите са им затворени, е отдавна взето от Конте решение. Надявам се да не си помислите, че говоря за треньора на ФК “Интер”.

Смятах да си мълча за това, защото вече наистина не ме интересува репортерската работа в България, но става въпрос за човешки животи, в частност и моя като на гражданин, който се съобразява с мерките от март месец, и зверски ме дразни наглостта на българския “предприемач” или търговец. Чутовно безобразие!“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.