Божие чудо невиждано: Дете падна от 18-я етаж и оцеля

0
420

При падане от 18-я етаж вероятността човек да оцелее е 1 на милион

Отец Борис, игумен на Обрадовския манастир, разказва за Божието чудо и за помощта на Свети Мина Сн: ФБ

Но с Божията помощ това се случи на момиченце на 12 години.

За тази необикновена история разказва лично игуменът на манастир “Свети Мина” в София в ж.к. Бенковски. По-известен като Обрадовски манастир. В него се намира уникалната чудотворна икона на Свети Мина в цял ръст.

Чудното оздравяване е записано в книгата с чудеса в храма. През цялото време, докато момичето било в гипс, нейните родители ходели постоянно в храм “Свети Мина” да палят свещи и да се молят. Духовниците от Светата обител също се молели за детето.

Всичко станало случайно. Детето паднало от терасата на апартамента, който се намира на 18-я етаж.Падането е станало от почти 55 метра. Детето имало огромен късмет, че паднало върху пръст и трева. Ако беше паднало върху цимент, нямаше да е сред живите.

Близките на ученичката отдават нейното спасение изцяло на Бога.

Съседи забелязали детето на тревата. Повикали линейка. Тя пристигнала за 3 до 4 минути. Момичето било в пълно съзнание. Само казало трите си имена и точния си адрес.

Откарано е в “Пирогов”. Лекарите установяват счупена челюст, счупено бедро и счупена ръка.

Детето е подложено на 3 операции, но те минали успешно и без усложнения.

Счупените кости са гипсирани и няколко месеца по-късно момичето се възстановява напълно. Наистина първите 4-5 дни били критични. Детето наистина било между живота и смъртта. Близките й се изплашили, но през цялото време се молели на Бога да запази жива тяхната дъщеря.

При падане от 55 метра вътрешните органи получават разкъсване. При детето нямало сериозни вътрешни травми.

След като момичето проходило, неговите родители го завели в храм “Свети Мина”, за да получи Свето кръщение. То е извършено на 11 ноември тази година. На 11 ноември почитаме паметта на великия мъченик Свети Мина.

Свети Мина закриля семейството и помага за сдобиване с дете.

Точно такъв случай е записан наскоро в хрониките на манастира.

Младо семейство 2 години след сватбата не могло да си има бебе. Пристигнали на храмовия празник миналата година и се молили. А тази година се върнали да се похвалят, че им се родило бленуваното бебенце, писа dunavmost.com.

Всички били щастливи, но бабите най-много се радвали на своето новородено внуче.

Момчето на журналистката, ТВ водеща и писателка Венета Райкова също е родено след молитви в Обрадовския манастир.

Откакто пандемията с коронавируса започна у нас, духовниците от храм “Свети Мина” не са спирали да се молят пандемията да си отиде и да не взема жертви.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.