Астрологична прогноза за 2021 г. за зодии Рак, Лъв и Дева

0
317

Планетите обещават: 2021 година ще даде шанс на големи възможности и промяна

Това е хороскоп 2021 година за зодии Рак, Лъв и Дева

Настъпващата година с право може да се нарече година на реанимация или година на пробуждане. Неприятностите от 2020 г. ще останат в миналото и ще бъде заменени от обнадеждаващите тенденции от 2021 г.

За много знаци от зодиака годината на Белия метален бик ще бъде донякъде инертна, но това не означава, че в нея няма да се случат важни събития. Това е подходящ момент за начинания, които могат да се трансформират в значителен успех.

Годината ще се окаже благоприятна за финансова дейност, за творческо развитие и за промяна в сферата на дейност. Всички ще пожънат успехи, а дори и да не постигнат целите си напълно, те ще се доближат значително до тях. Не трябва да се очакват неприятни изненади. Бикът е пълен със здраве, сила и твърдо отстоява позициите си, без да пропусне да обгрижи близките си и приятелите си с най-топли чувства.

Рак (22.06 – 22.07)



През 2021 г. Раците ще трябва да изоставите обичайната си емоционалност. Белият метален бик ще ви освободи от нежелани обстоятелства. Нещата ще се случват с лекота и страничните разсейващи фактори ще останат в миналото. Можете да се съсредоточите върху всичко, което е приятно за вас. Което би ви носило искрено удоволствие и би ви накара да се отдадете на желанията си.

Пролет-лято е благоприятен период за творческа дейност. Не пропускайте този момент. Някои трудности в професионалната сфера ще възникнат в средата на лятото, но те ще ви дадат правилния стимул за личностно израстване.

Лъв (23.07 — 21.08)

Лъвът и Белият метален бик ще се наложи да спазват задължителна дистанция. Лъвът ще получи пълна свобода на действие, но Бикът няма да помага по никакъв начин на царя на животните при постигане на целите му. Следователно всичко, което постигнете, може да се определи изключително като ваши лични постижения.

За да се развихрите пълноценно и да постигнете желаните цели, трябва да се трудите. Мързелът и бездействието ще бъдат ваши лоши съветници. Така се, че ако искате успех – активизирайте се още през януари, за да се възползвате от предимствата поне от началото на март. Можете да отворите нов собствен бизнес, да реализирате финансови проекти, да се преместите да живеете в други страни.

Дева (22.08 – 23.09)

Белият метален бик няма да изисква свръх прекомерни усилия от Девите през 2021 година. Вие така и така сте свикнали да работите много и през изтичащата 2020 година. Напротив, той ще ви прикани да смените тактиката и да започнете внимателно планиране, както и да се вгледате по-глобално в своя път.

Годината ще бъде богата на свежи идеи и успешни начала. Добро време във финансово отношение. С настъпването на есента ще бъде полезно задълбочено да започнете обучението си. Предвиждат се успехи в духовните занимания, но е важно да имате знаещ и можещ учител, който наистина да е професионално ориентиран по въпроса, писа marieclaire.ru.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.