Топ ясновидка с прогноза за 2021 г. и края на Covid-19

0
690

Тя е направила стотици прогнози. Сред тях са Brexit и Covid-19

Известната ясновидка Джемайма направи  предсказания за  2021 г. Сн: ФБ

Нейното име е Джемайма Пекингтън.

Тя не е обикновена ясновидка. Предсказва бъдещето с помощта на аспержи.

Джемайма прави своите предсказания като държи в ръка връзка аспержи.
Гадателката хвърля аспержите във въздуха. Когато паднат на земята или на масата, започва да гадае. Предсказанията се базират на начина, по който са разположени отделните стръкчета аспержи.

Въпросът, който вълнува всички хора по света е кога ще дойде краят на пандемията Covid-19.



Според Джемайма краят на пандемията ще дойде през месец юни 2021 г. Както тя казва в британската преса „тогава ще се върнем към нормалният начин на живот“.

Ваксините ще допринесат да няма втора вълна на заразата.

Според Джемайма, пандемията ще се окаже, че е дала положително отражение върху хората. Те ще станат много по-човечни и по-толерантни.

След пандемията ще бъде изместен фокусът на човечеството. Хората по света вече няма да се интересуват от звездите, селебритата и елитните спортисти, а от истинските герои.

По време на пандемията истинските герои се оказаха лекарите, медицинските сестри, санитарите, лаборантите, фармацевтите, шофьорите на линейките и всички смели доброволци.

Природните катаклизми ще продължат през 2021 г. Особено активни земетресения ще има в Далечния Изток.

В момента световната икономика е в криза. След няколко месеца ще започне лек възход. Но като цяло финансовата обстановка ще бъде нестабилна през цялата година. Ще се редуват по-благоприятни периоди със спадове.

През цялата 2021 г. като цяло пътуванията ще бъдат свързани с конкретни цели, а не толкова за почивка, за развлечение или за удоволствие.

През месец март принц Хари ще се върне в Англия. Но ще бъде сам. Предстоят му още проблеми с кралицата, писа metro.co.uk.

През юни кралица Елизабет Втора ще отпразнува своя държавен рожден ден по традиция. Тогава щяла да направи изключително важно съобщение, което касае британците. Ще бъдат обявени два развода в кралското семейство и че членове на семейството имат здравословни проблеми.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.