Стойчо Керев направи сензационно участие в БТВ

0
498

За разлика от друг път, когато Стойчо Керев кани гости и задава въпроси, този път той беше гост

Стойчо Керев при Нели и Меги

Предаването „Търси се“ по БТВ избра Стойчо Керев и реши да го покаже пред неговите фенове такъв, какъвто никой не го беше виждал преди.

Онова, което може да бъде прочетено в биографията на Стойчо Керев е ясно.

Роден във възрожденския град Карлово. Следва във Велико Търново. Установява се в София.

Първата му голяма популярност идва от култовото предаване „Всяка неделя“. Както сам казва, Кеворкян превърна предаването в марка. Работата там позволява на Стойчо Керев да натрупа огромен професионален опит.



Стажувал е в ВВС в Лондон. Работи като продуцент. Участвал е активно в изграждане на първите частни радиостанции в страната.

Следващият голям проект е „Въпрос на гледна точка“. Проектът е всеобхватен – политика, култура, социални проблеми. Както езотерика, среща с извънземни и други.

„Новото познание“ е провокация. Начин зрителите да получат нова информация по различни теми, но също така и да започнат да мислят.

Писателят Христо Нанев и диригентът Камджалов направиха портрет на журналиста и продуцент. До сега те са били само лектори в „Новото познание“ и във филма „Измамна реалност“.

Пред камерата на „Търси се“ споделиха своите впечатления от Стойчо Керев. Представиха го такъв, какъвто ние зрителите не го познаваме. Защото ние само следим „Новото познание“ и „Измамна реалност“.

Голямата лична изненада за Стойчо Керев беше неговата дъщеря Деси.

Лично и искрено красивата Деси разкри какъв баща е търсачът на истината Стойчо Керев.

Не пропускайте да изгледате и вие участието на Стойчо Керев в „Търси се“ ТУК. 

От въпросите на водещите Нели и Меги, и от отговорите на Стойчо Керев и на неговите приятели ще научите изключително любопитни и интересни нови факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.