Ужас: Цели седем ретроградни планети атакуват живота ни!

0
119

През 2021 година цели седем планети ще са ретроградни

Седем ретроградни планети ни атакуват, сн. Фейсбук

Обратното движение на планетите ще се отрази на на всички житейски аспекти.

В добавка ще има слънчеви затъмнения, които също ще ни създават много неприятности.

Сатурн ще се движи в обратна посока от 23 май до 11 октомври.

В този период от време могат да се случат неочаквани закъснения във финансите и проблеми със самочувствието.Това важи особено за водните и въздушните знаци от зодиака. През тези шест месеца трябва да се пазите от токсични хора, които налагат мнението си.

Уран през 2021 г. ще се движи назад до 14 януари. За втори път планетата ще бъде ретроградна от 20 август и няма да стане директна до края на годината.

Докато тази планета се движи назад, много хора ще бъдат възпрепятствани да осъществят плановете си, а проблеми ще се появяват във всички сфери на живота,пише “Ретро”.

Обратното си движение Нептун ще започне на 25 юни и ще остане ретрограден до 1 декември.

Астролозите съветват да се борите с апатията, която може да ви обземе в този период.

По това време човек трябва да се пази от завръщане на стари зависимости и влошаване на интуицията.

Ще бъде по-трудно да се преодоляват трудностите, така че е по-добре да помолите някого за помощ, отколкото да се опитвате да решите всичко сами.

Плутон в астрологията е отговорен за колективната енергия, следователно по време на периодите на ретрограда може да се очаква раздор в семейството или работния колектив.

През 2021 г. Плутон ще бъде ретрограден от 27 април до 6 октомври. През това дълго време е по-добре да не допускате кавги и да не влизате в конфликти с другите.

Втората планета в Слънчевата система – Венера, ще бъде ретроградна едва в края на 2021 г., от 19 декември.

Тя обаче намалява запасите от енергия у хората и предизвиква объркване в любовната сфера. През новата година ретрограден ще бъде и Юпитер.

Когато се движи наопаки, най-голямата планета кара хората да изпитват проблеми с творческото вдъхновение и интуицията си.

Ретроградният Юпитер ни прави много по-арогантни, неспокойни или алчни.

Обратното му движение ще започне на 20 юни и ще приключи на 18 октомври. През това дълго време планетата ще премине през знаците Водолей и Риби.

Астролозите отбелязват, че през този период могат да възникнат много проблеми от всякакво естество.

През 2021 г. коварният Меркурий ще бъде ретрограден три пъти: от 30 януари до 21 февруари, от 30 май до 23 юни и от 27 септември до 18 октомври.

Ретроградният Меркурий обикновено означава големи финансови проблеми. По време на такива периоди не трябва да се правят скъпи покупки.

Астролозите също съветват да внимавате с лъжите и преструвките.

Когато Меркурий се движи в обратна посока, много хора започват да разпространяват слухове и клюки, паметта ни пък може да се влоши и плановете ни да се провалят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.