Уникални кюфтета от зелен боб правим за нула време

0
133

Тези кюфтета от зелен боб стават чудно вкусни наистина

кюфтета от зелен боб
Разкошни стават тези кюфтета от зелен боб

Предлагаме ви рецептата за различни, лесни и супер вкусни кюфтета от зелен боб, които ще ви очароват със сигурност. Горещо ви ги препоръчваме, защото са наистина ефектни и много апетитни.

Трябват ни един или два буркана с консервиран боб, две яйца, едно яйце за панировката, сол на вкус, магданоз, галета, черен пипер, една глава лук, брашно.

Първо трябва да изцедим добре зеления боб от водата и после заедно с лука да го смелим в машинка за месо. Отново изцеждаме излишната вода.

После разбиваме яйцата и прибавяме към тях ситно нарязания магданоз, заедно с малко солчица и черния пипер. Продуктите ги разбъркваме много хубаво и прибавяме галетата, за да се получи гъста каша.



Накрая не ни остава друго, освен да си оформим вкусните кюфтенца, да ги оваляме в брашното, яйцето и галетата, и да ги поставим на тиган на котлона, за да ги запържим в сгорещената вече мазнина.

За гарнитура може да си сложите всичко, което ви душа иска. Стават наистина невероятно вкусни и много апетитни. Хубавото им също е, че са нестандартни, различни и затова със сигурност впечатляват всеки, на който ги поднесете.

Опитайте ги и ще останете очаровани, защото особено за лятото, това е едно изключително лесно, диетично и леко за храносмилане ястие.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.