Красимира Стоянова представя непознати предсказания на баба Ванга

0
623

Пред камерата на „Ничия земя“ по Нова ТВ застана племенницата на баба Ванга Красимира Стоянова

За баба Ванга говори нейната племенница Красимира Стоянова

Тази година на 31 януари се навършват 110 години от рождението на пророчицата баба Ванга.

В знак на почит към дарбите на известната българка нейната племенница споделя интересни предсказания. В същото време Красимира Стоянова разбива митове за направени предсказания, които Ванга не е правила.

През 1988 г. баба Ванга направила следните предсказания в навечерието на Коледа пред нейните близки:

След 1990 г. моралът ще претърпи невиждан упадък. Крадците, лъжците и блудниците ще просперират. Хората ще започнат да се съвкупляват по улиците.



Ще има страшни катаклизми – земетресения, вулкани, наводнения.

Ще се появят страшни и непознати болести. Хората ще започнат да падат и да умират по улиците. Днес ние ставаме свидетели на това – заради Ковид-19 хората се задушават и падат по улиците.

Често пъти баба Ванга започвала да говори с глас, чиито тембър и сила са коренно различни от нейните. Казвала различни послания и след това не си спомняла информацията, която предала.

Понякога Ванга карала хора да чакат преди да ги приеме. Друг път сама посочвала кой да отиде при нея с предимство. По този повод казвала, че над главата й седи изключително красива жена. Тя й посочвала кого да приеме и кого не.

Защото сред чакащите имало хора със сериозни проблеми. Но имало и такива, които ходели, за да я изпитват дали наистина има способности или не.

Ванга не деляла хората на големи държавници и на обикновени. Но понякога, когато се касаело за важен държавен проблем, Ванга обръщала специално внимание и отделяла по-дълго време за дискусия.

Ванга виждала, когато на един човек идва краят. На болния никога не казвала, че скоро ще почине. Но неговите близки предупреждавала, за да бъдат подготвени.

Често пъти, когато виждала идващата кончина, казвала на човека, че всичко е наред. И го предупреждавала да отиде отново при нея например на 5 август. Човекът си тръгвал доволен и щастлив, а точно на тази дата се случвало непоправимото.

Не пропускайте видеото на Нова ТВ долу.

От репортажа на Даниела Тренчева ще научите още любопитни факти за баба Ванга и за нейната дарба.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.