Стойчо Керев реализира нов обществено полезен проект

0
480

Познаваме Стойчо Керев като журналист, ТВ водещ и продуцент на предаването „Новото познание“ и с проектите „Измамна реалност“

Стойчо Керев с полезно интервю при ТоТо

В предаването „При ТоТо“ виждаме един различен  Стойчо Керев.

Този път той не кани гости, които да предадат своето познание на аудиторията. Лично Стойчо Керев се е ангажирал да обучи всеки желаещ да развие своята лична харизма. За да може да разгърне своя личен потенциал и да постигне желаните успехи.

Както сам казва, ако един президент няма харизма, той никога няма да бъде успешен президент. Ако един учител няма харизма, той никога няма да бъде успешен учител, без значение колко добре обучен или компетентен е въпросният човек. Ако не е харизматичен, т.е. да привлича хората към него, да ги ангажира с неговите идеи и да ги накара да го следват, никога няма да постигне никакви успехи.

Харизмата може да бъде изкуствена. И ако човек е такъв, само след 10 минути ще стане ясно.



За да обучава хората, Стойчо Керев е създал проекта  ark.bg.

Колкото един човек е по-близо до ума и сърцето на друг човек, толкова повече химията се получава и нещата се случват по правилния начин.

Мозъкът изпитва нужда да изказва мисли, за да се реализира. Душата изпитва нужда да изказва мисли, за да се реализира. Всичко, което се случва с нас е пряка функция на мечтата ни за реализация.

Не пропускайте видеото долу.

В началото разговорите започват със шеги и закачки. Но след това ТоТо и Стойчо Керев навлизат в сериозната и важна материя. Въпросите на водещия, разсъжданията, коментарите и обясненията на госта както винаги са на нужното високо ниво.

Ще научите интересни и полезни факти. Стойчо Керев умее да бъде полезен, защото притежава изключително богат професионален и житейски опит.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.