Кали Паскалева: Как не го е срам Радев да говори за корупция?!

0
109

Риалити звездата и журналистка Калина Паскалева отново показа, че е обвързана с ГЕРБ и следва настощата власт във всичко!

„В ЗАДНИЯ ДВОР НА РАДЕВ ДРЪНКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИЧКИ, НО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ ГУЗНО

Калина Паскалева
Журналистката Калина Паскалева пак скочи на президента Румен Радев

Днес новината не е, че Радев ще се кандидатира за втори мандат. Новината е, че ОЛАФ е заподозрял секретаря му Пламен Узунов в корупция във време в което е бил министър на вътрешните работи при служебното правителство.

Днес в речта си президентът е говорил, че иска безкомпромисно преследване на корупцията без оглед на общественото положение и политическата принадлежност на извършителите. В кой момент ще се произнесе по темата, че след разследването на ОЛАФ има препоръки към Европейската комисия България да възстанови 5 948 569 EUR към бюджета на ЕС заради сделката за полицейски автомобили, която е сключил Узунов. Тези пари можеха да отидат при обикновените хора в помощ за борба с COVID-19 кризата.

За тези четири години се оказа, че Радев освен да прави международни скандали, да подскача на всяко предложение в НС и да вдига юмрук, е и осребрявал. Въпросът е в чий джоб дрънка рестото от колите? И с каква наглост излиза да говори за корупция този човек? Лошо, Седларов, лошо.“



Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.