Днес: Блъснаха пешеходец и го оставиха без крак, жертва и ранен в още два инцидента

0
136

Тежък ден на пътя у нас. Три тежки инцидента днес погубиха човек, втори е ранен, а трети остана без крак

От днешния инцидент в София на мястото, на което е блъснат мъжът, на когото ампутираха крак Сн: Георги Димитров за Нова ТВ

В София камион, който почиства канали блъсна пешеходец. Произшествието станало на кръстовище между бул. „Мадрид” и бул. „Ситняково”.

Раненият мъж на 59 е откаран в УМБАЛ „Света Анна“. При тежкия удар мъжът получил травми. Наложило се днес левият му крак да бъде ампутиран.

Ортопедът доц. д-р Сашо Асьов от „Света Анна“ каза пред камерата на Нова ТВ, че ще бъде направена още една операция, когато пострадалият мъж се стабилизира.

Разследването по случая продължава. Според очевидци той пресичал неправилно.



В Благоевград стана катастрофа между лек автомобил и ТИР около 12 часа по обяд.

Камионът е с унгарска регистрация. Ударът е нанесен в задната част на колата. Нанесени са големи щети. Един човек е пострадал от удара и е бил откаран незабавно в болницата.

Тази нощ в 3 часа след полунощ лек автомобил паднал в река Искър, докато се движил през бул. „Ботевградско шосе“ към ул. „Челопеченско шосе“.

В превозното средство пътували двама души. Водачът останал невредим, но избягал от мястопроизшествието. По-късно е открит след проведени издирвателни мероприятия.

Неговият спътник загинал на място. Той е на 46 години.

Причината за трагичния инцидент е нарушаване правилата за движение.

Водачът е неправоспособен. Бил осъден условно за 6 месеца чрез лишаване от право да управлява МПС. Свидетелството му за управление е отнето, заради шофиране след употреба на алкохол.

Едва сутринта около 07:55 часа е подаден сигнал на тел. 112. Само за 6 минути на място пристигат екипи от спешните служби.

Днес автомобилът беше изваден от реката и откаран за експертиза.

Дежурният синоптик Стаси Цалова предупреди преди малко следното.

В момента в София вали сняг. Валежи има в доста райони на страната. На места ще остане само дъжд, а на места дъждът ще премине в сняг.

Мократа настилка в момента е опасна, ако се шофира с превишена скорост и ако не се спазват изискванията на закона.

Настилката ще остане хлъзгава и утре. През нощта живакът ще падне още. На места ще има замръзнали участъци. Отново шофирайте внимателно.

 

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.