Д-р Румен Стоилов разкрива нарочно укривани тайни за човека, Луната и Земята

0
530

Кардиологът, езотерик и пътешественик д-р Румен Стоилов гостува в предаването „Без формат“ на ЕТВ

Д-р Румен Стоилов говори за тайните на Луната и не само

Заедно с автора на предаването Христина Котларска разговарят за промените, които се случат в света около нас и в самите нас.

Един въпрос, който вълнува много хора е свързан с Луната.

Знаем, че Луната оказва влияние върху живота на Земята. Това са фазите на пълнолуние и на новолуние, които формират приливите и отливите.

Астрономи са виждали различни летящи обекти по повърхността на Луната. Космонавтите също са засичали НЛО. До скоро тази информация се пазеше в тайна, но вече доста тайни архиви са разсекретени.



Д-р Румен Стоилов обяснява, че Луната е привлечена към Земята, за да се образува специална конфигурация. Тази конфигурация поддържа живота на планетата. Но в същото време в продължение на векове не е позволявала планетата и хората да направят своя еволюционен скок.

Сега вече функцията на Луната е с обратен знак. Човечеството е навлязло в онзи етап, от който смело върви по пътя на така бленуваната еволюция. Около Земята са образувани микро портали. През тях преминават различни положителни енергии, които могат безпрепятствено да достигат до нас.

Задължително изгледайте видеото долу.

От въпросите на Христина Котларска, от отговорите и обясненията на д-р Румен Стоилов ще научите уникални нови факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.