Гал Сасон: Приключи първият за 2022 година Ретрограден Меркурий

0
262

Планетата Меркурий всяка година по 3 пъти попада в ретроград

Гал Сасон за края на първия за 2022 г. Ретрограден Меркурий Сн: ФБ

Първият за 2022 година Ретрограден Меркурий започна на 14 януари и приключи на 03 февруари.

Топ астрологът Гал Сасон направи коментар какво не трябва да се прави по време на Ретрограден Меркурий и какво може.

Повече информация по въпроса ще научите ТУК.

От 4 февруари животът отново тече в своя нормален ритъм.



Спокойно можете да чертаете нови планове за вашето бъдеще. Можете да сменяте работата си ако не се чувствате доволни от настоящата.

Можете да си потърсите ново жилище, ако старото не ви задоволява.

Можете да си купувате без проблеми нова техника и няма да се притеснявате, че може да даде дефект в бъдеще.

Можете да планирате нови пътувания. Можете дори да смените вашия партньор, ако преди Ретрограден Меркурий сте имали проблеми и недоразумения, които не можете да решите заедно. Или сте усещали, че не сте един за друг.

Гал Сасон и останалите астролози предупреждават по време на Ретрограден Меркурий да не започвате подобни действия, защото може да се окаже, че сте допуснали грешка.

Но ако след края на ретрограда виждате, че положението у вас не се подобрява и вие не се чувствате комфортно, действайте смело.

След края на Ретрограден Меркурий можете да планирате да се дообразовате. Потърсете си нов курс за преквалификация. Или се замислете за следване още през тази пролет.

Висшите учебни заведения предлагат различни гъвкави форми на обучение като дистанционно обучение. То не беше въведено сега заради кризата с К-19. Имаше го от години.

И е изключително удобно за хора, които нямат възможност да отсъстват дълго време от работа за очни занятия в рамките на 2 и повече седмици. А след това да се явяват на изпити. При висше дистанционно обучение студентите се подготвят сами вкъщи по учебници и учебни помагала, които им дава университетът.

Явяват се само на изпити за ден, два или три. Най-често се ходи през почивните дни. Такава форма на обучение е удобна, защото също така спестява средства за настаняване и храна, които разходи се трупат при задочно обучение.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.