Родилки, четете! Луиза Григорова разкри как е запазила красотата си след раждането!

0
139

Луиза Григорова наскоро роди, а е все така красива!

„Спокойно, момичета! 🦩

Ето, че минаха вече 5 месеца откакто родих и вече върнах старите си килограми! И това е БЕЗ да съм пазила диети 🧁 и БЕЗ да съм тренирала 😎

Луиза Григорова
Луиза Григорова прекрасна и след раждането

И тъй като често получавам въпроси как така успявам да изглеждам добре, след като скоро съм родила или пък ми пишат момичета, които ми казват, че искат бебе или са бременни и много ги е страх да не качат килограми, с които след това няма да могат да се справят, реших да направя този пост, за да ви дам кураж!

• Първо и много важно – бъдете сигурни, че природата си знае работата и женският организъм е така добре измислен, че ако вие сами не предизвикате надебеляване с прекомерно приемане на храна и залежаване, няма и да наддадете много по време на бременността.



• Внимавам какво ям, не значи “на диета съм”. Не се лишавам от нищо, просто ако е нездравословно(а ми се хапва) си взимам мъничко, колкото да заситя желанието, а след това намирам алтернатива. Например – яде ми се шоколад. Взимам си 2-3 блокчета и ако след това искам още сладко, ям фурми или някой плод.

• Откакто Бран се появи, правя разходка с него, всеки ден, без изключение и навъртаме не по-малко от 6км на ден. Това е страхотна тренировка за една млада майка. (Същото можете да правите и докато сте бременни. Аз трябваше да лежа и нямах тази възможност)

• Кърмете децата си! Кърменето(освен, че е най-хубавото за вашето бебе)помага за по-бързото прибиране на матката и за влизането във форма!

Това са моите съвети за добрата форма по време и след бременност! Бъдете спокойни, не се напрягайте, разхождайте се, живейте активно и се хранете добре! И всичко ще си е на мястото 💕“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.