Стойчо Керев говори за бъдещето и за безкрайността

0
201

Журналистът и продуцент Стойчо Керев гостува в предаването  „Денят започва с Георги Любенов“

Стойчо Керев при Георги Любенов по БНТ

Водещият Георги Любенов поставя един много точен въпрос.

Проектът „Новото познание“ се реализира в продължение на много години. Зрителите са били въвличани в беседи по всевъзможни теми. Дали все още има нещо, което може да ни изненада?

С присъщото си остроумие, Стойчо Керев казва, че това е една неизчерпаема материя. „Новото познание“ не е обикновено предаване. То съчетава в себе си мистика, наука и теории, които тепърва ще бъдат открити.

Това е символ на безкрайността.



Безкрайността е свързана и с мистиката. Отдавна е ясно, че без мистика няма открития. Да вземем Леонардо да Винчи или Стив Джобс от новото време.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Георги Любенов и от коментарите на Стойчо Керев ще научите изключително интересни факти.

*****

Стойчо Керев кани всички свои почитатели, които не са имали възможност да гледат „Измамна реалност“. Срещата с автора на филма е насрочена за 02 април 2021 г. от 19:00 часа в Midalidare Gastro Pub до Стара Загора.

Във филма участват обичаните Силва Дончева, доц. Веселина Вачкова, проф. Лъчезар Филипов, проф. Бойко Рангелов, режисьорът Теди Москов, диригентът Йордан Камджалов.

Местата са ограничени. За резервации използвайте тел. 0882 030 654. Цената е 18 лева.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.