Разкриха самоличността на атентатора от летище Сарафово

0
566

Една от най-големите български мистерии вече е разкрита, след като разследващите установиха самоличността на атентатора от летище Сарафово

Днес се навършват 2 години от атентата на летище Сарафово край Бургас.

По този повод в медиите беше изнесена информация за лицето, което сложи бомбата в багажника на автобуса. Загинаха 6 човека, имаше ранени, но още много останаха живи, защото ако взривът се беше задействал някъде по пътя за Слънчев Бряг, нямаше да има спасени.

Сарафово
Атентаторът от летище Сарафово

Явно Господ не е искал да прибира толкова много невинни хора, но взе живота на атентатора.

След като в продължение на 2 години министрите на вътрешните работи Цветан Цветанов, а след него и Цветлин Йовчев казваха, че по случая се работи и те вече са разкрили много подробности, на  нас никой нищо точно не ни казваше.



Сарафово
Фалшивата шофьорска книжка на атентатора от  Сарафово

Днес знаем, че откъсната глава на млад човек, която беше прибрана в бургаската съдебна медицина и изследвана, принадлежи на     Мохамад Хасан Ел Хюсеини, който е роден на 27 май 1989 г. в Ливан, научихме от http://www.vesti.bg.

Момчето имало едновременно ливанско и френско гражданство.

Сарафово
Камикадзето от Сарафово се казва Мохамад Хасан Ел Хюсеини

И ако за гражданите на Израел, които загубиха свои близки на летище Сарафово и за семейството на загиналия български шофьор, атентатора от летище Сарафово е изрод, то за неговото семейство бил мъченик за правата вяра.

Много българи се чудиха защо никой не търси главата на атентатора от летище Сарафово, за да я погребе. Този човек не е ли имал близки, семейство?

Сарафово
Останалите двама участници в атентата в Сарафово

Напротив, неговите близки са горди, че техният син се е жертвал за такава „велика кауза“ и са пускали в социалните мрежи възхвала за неговия „подвиг“.

Сарафово
Израелските жертви от Сарафово

Останалите участници в атентата са Мелиад Фарах и Хасан Ал-Хадж Хасан.

Сарафово
Шофьорът Мустафа, загинал в  Сарафово и ниговата малка дъщеря, останала сираче

Но защо да се чудим на разбиранията на тези хора. Когато Васил Левски, който е роден днес през 1837 г., тръгнал да пробужда и подканва българския народ на борба за Свобода, за турските власти той бил обикновен смутител.

Сарафово
Поклон пред паметта на жертвите от Сарафово и издигнатия монумент

Кой е крив и кой прав? Само Господ знае. Но за съжаление страдат много невинни хора!

Бог да прости всичките 6 невинни жертви, чиито земни дни приключиха преди 2 години на летище Сарафово по такъв грозен начин!

Поклон пред паметта им!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.